Ο ίδιος, μάλιστα, γιόρτασε τη μεγάλη του επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο και ένα ποτήρι κρασί, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τράβηξε η αθλήτρια των εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου.
Μαζί του και ο Πολωνός προπονητής του, Μάρτσιν Σκεπάνσκι που δεχόταν συγχαρητήρια για τον Μανόλο, φορώντας φόρμα της εθνικής Πολωνίας και t-shirt της Ελλάδας.
«Επιτέλους πήρα το πρώτο μου χρυσό. Σήμερα γιορτάζουμε και περνάμε καλά» δήλωσε ο Καραλής τον οποίο, μεταξύ άλλων, υποδέχθηκε η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του και προπονητής, Χάρης.
Το COSMOTE TELEKOM ART/TECH - The Roadshow επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και μετατρέπει και φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη, κινητή γιορτή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τον θερινό κινηματογράφο με τις σύγχρονες τεχνολογικές εμπειρίες, σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.