Ο ίδιος, μάλιστα, γιόρτασε τη μεγάλη του επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο και ένα ποτήρι κρασί, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τράβηξε η αθλήτρια των εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου.
Μαζί του και ο Πολωνός προπονητής του, Μάρτσιν Σκεπάνσκι που δεχόταν συγχαρητήρια για τον Μανόλο, φορώντας φόρμα της εθνικής Πολωνίας και t-shirt της Ελλάδας.
«Επιτέλους πήρα το πρώτο μου χρυσό. Σήμερα γιορτάζουμε και περνάμε καλά» δήλωσε ο Καραλής τον οποίο, μεταξύ άλλων, υποδέχθηκε η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του και προπονητής, Χάρης.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.