Ολυμπιακός Youth League: Με Στουρμ Γκρατς στους «16», ο δρόμος μέχρι τον τελικό!
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την αυστριακή Στουρμ Γκρατς στους «16» του Youth League, ενώ έμαθε και το υπόλοιπο μονοπάτι του μέχρι τον τελικό στη Νιόν
UPD:
Το ταξίδι του Ολυμπιακού προς την υπεράσπιση του τίτλου του ως Πρωταθλητής Ευρώπης Κ-19 συνεχίζεται και ο επόμενος σταθμός θα είναι η Στουρμ Γκρατς στη φάση των «16».
Στην κλήρωση που πραγματοποίησε η UEFA, οι κάτοχοι του τίτλου έμαθαν αφενός τον προσεχή αντίπαλό τους μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Τζιρόνα, αλλά αφετέρου και τους πιθανούς τους αντιπάλους μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης στη Νιόν.
Συγκεκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν δεύτεροι συνεπώς το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αυστρία, μέσα στο διήμερο 4-5 Μαρτίου.
Από εκεί και πέρα, αν ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το εμπόδιο της Στουρμ (2-4-1 το ρεκόρ της στη φετινή διοργάνωση), θα αντιμετωπίσει στους «8» τον νικητή του Ατλέτικο Μαδρίτης/Ζάλτσμπουργκ και πάλι εκτός έδρας. Αν πάλι φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά, τότε αντίπαλός του θα είναι μία εκ των Τράμπζονσπορ, Αταλάντα, Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ.
Στην αντίπερα όχθη του ταμπλό, δηλαδή οι ομάδες που μπορεί να συναντήσει μόνο στον τελικό της διοργάνωσης, βρίσκονται: Ρεάλ/Άλκμααρ/Χόφενχαϊμ/Σίτι/Σπόρτινγκ/Στουτγκάρδη/Βίλα/Μπαρτσελόνα.
Σημειώνεται ότι οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί διαδικασία των πέναλτι.
Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι των Ερυθρολεύκων από τους «8» ως τον τελικό:
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη