Με μια εντυπωσιακή χορογραφία στη θάλασσα της Σαντορίνης «στόλισε» τις διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων η Ευαγγελία Πλατανιώτη.
Με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Καλντέρας, η ελληνίδα πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης παρουσίασε ένα μέρος των δυνατοτήτων της.
Όπως έγραψε η ίδια για να δείξει πόσο εξοικειωμένη είναι με το άθλημά της παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στη θάλασσσα και όχι σε μια πισίνα έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε στο Instagram: Comfort zone
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.