Την ώρα που στην Ιταλία τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν σκέφτεται καν την πρόταση του Παναθηναϊκού και περιμένει τη Λέστερ, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Ο Ιταλός τεχνικός όχι απλά δεν έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των πράσινων, αλλά οι εκπρόσωποι του βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό που ναι μεν έχει και εναλλακτικές λύσεις, αλλά έχει και ως βασική του επιλογή τον πρώην προπονητή των Γιουβέντους, Νάπολι, Τσέλσι και Λάτσιο.
Και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουν την οριστική του απάντηση έχοντας καταφέρει να τον πείσουν για το πρότζεκτ που ετοιμάζουν.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.