Γιασικεβίτσιους σε Αταμάν: «Εγώ νόμιζα ότι ήσουν φυλακή» - Δείτε βίντεο

Γιασικεβίτσιους σε Αταμάν: «Εγώ νόμιζα ότι ήσουν φυλακή» - Δείτε βίντεο

Σε τρελά κέφια ο Σάρας Γιασικεβίτσιους πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Final-4 της Euroleague

Saras-Atamaa2
Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν στο Final-4 της Euroleague, είχαμε την τυχαία συνάντηση τριών εκ των τεσσάρων κόουτς με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δίνει πραγματικό σόου.

Ο Λιθουανός τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, συνομιλούσε με κάποιον, έχοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγο πιο πίσω του όταν βγήκε από το λόμπι του ξενοδοχείου ο Εργκίν Αταμάν. Ο Σάρας αμέσως έκανε σα να αντίκρισε κάποιον κατζητούμενο με τον Αταμάν να στρέφεται προς τον Μπαρτζώκα, πριν ο αντίπαλος του στον αυριανό ημιτελικό τον αγκαλιάσει και του πει χαριτολογώντας (με αφορμή το χθεσινό περιστατικό με τους οπαδούς της Φενέρ): «Νόμιζα ότι ήσουν στη φυλακή».




Κλείσιμο
Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ο Γιασικεβίτσιους όταν ρωτήθηκε για το τι θυμάται από το Final-4 του 2009 (το είχε κατακτήσει ως παίκτης του ΠΑΟ με τον Σλούκα τότε να είναι εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό) συνέχισε να έχει διάθεση για... χωρατά.

«Είναι το καλύτερο Final Four σε ποιότητα, αναμετρήσεις. Όλα τα ματς κρίθηκαν στο καλάθι. Όσο τρελό και αν ακούγεται, πήγα στο γήπεδο και είδα ότι το λένε Uber Arena. Το 2009 είχε άλλη ονομασία. ο Κώστας (Σλούκας) μου είπε ότι είχε μείνει εκτός 12άδας, Ίσως Εργκίν πρέπει να σκεφτείς αυτήν την τακτική και να τον αφήσει ξανά εκτός... Ξέρω είναι καλός παίκτης αλλά μπορείς να τον αφήσεις εκτός...», είπε μ' ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του...

Ο Αταμάν όμως έχοντας βιώσει το... περιστατικό στην είσοδο του ξενοδοχείου απάντησε άμεσα και είχαμε τον εξής σπαρταριστό διάλογος:
Αταμάν: «Ίσως το λες αυτό γιατί όταν σας κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ στην κανονική περίοδο ο Κώστας ήταν τραυματίας και δεν είχε παίξει»

Γιασικεβίτσιους: «Γι' αυτό λοιπόν δεν πρέπει να αλλάξεις την πετυχημένη συνταγή».




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Εθνικό πρόβλημα το δημογραφικό, έχουμε εφαρμόσει 60 πολιτικές για στήριξη οικογενειών

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια ο θάνατος του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη σε θερμό επεισόδιο με τουρκικό F-16


Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με γαρίδες στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα κέρδη 5 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης