Final Four 2024: Προκλητικό πανό Τούρκων οπαδών για την Κωνσταντινούπολη, έξω από την Uber Arena

Final Four 2024: Προκλητικό πανό Τούρκων οπαδών για την Κωνσταντινούπολη, έξω από την Uber Arena

Μετά το επεισόδιο με οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν

pano-toyrkoi
Το επεισόδιο ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε μπορεί να θεωρείται λήξαν, ωστόσο οι Τούρκοι οπαδοί συνέχισαν τις προκλήσεις, και μάλιστα έξω από το γήπεδο που θα διεξαχθούν οι τέσσερις αναμετρήσεις.

Λίγη ώρα μετά την απίστευτη ένταση που δημιουργήθηκε στο ξενοδοχείο που καταλύουν οι τέσσερις φιναλίστ του Final Four 2024 και τα συνθήματα των οπαδών της Φενέρ κατά του προπονητή του Παναθηναϊκού, στο διαδίκτυο ανέβηκε μία φωτογραφία η οποία δείχνει 8-10 Τούρκους έξω από την Uber Arena, να έχουν σηκώσει ένα πανό που αναγράφει έχοντας σβησμένη τη λέξη «Κωνσταντινούπολη», περί «Ιστανμπούλ από το 1453».

Μαζί είχαν και ένα πανό με τη μορφή του Μωάμεθ Β', το οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, «Ας διαλύσουμε τους Έλληνες στο Βερολίνο»!

Κλείσιμο


Επεισοδιακή η άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο - Έξαλλος ο Αταμάν, τον έβρισαν οπαδοί της Φενέρ

Νωρίτερα, μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε, έμεινε στον χώρο μετά την υποδοχή της τούρκικης ομάδας και την ώρα όπου η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν.




Ο Τούρκος προπονητής που έχει κερδίσει 2 φορές την Euroleague με την Εφές και είναι και εκλέκτορας στην Εθνική ομάδα της χώρας του , εμφανώς νευριασμένος, ζήτησε να επέμβει η ασφάλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CB (@cyprusbasket)

Ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ.


Στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού ο Έλληνας πρόξενος - Απολογήθηκε η Euroleague στον Άταμαν

Μετά την τρομερή ένταση που προκλήθηκε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο όπου φίλαθλοι της Φενέρ έβρισαν τον Τούρκο προπονητή, ήρθε και η νηνεμία.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Euroleague απολογήθηκαν αρχικά στον Εργκίν Αταμάν με αποτέλεσμα το επεισόδιο που είχε προηγηθεί να θεωρηθεί και λήξαν.




Μάλιστα το «παρών» στο ξενοδοχείο της «πράσινης» αποστολής έδωσε ο Έλληνας πρόξενος Ηλίας Κλουβάτος, με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη. Η κινητοποίηση από την Ελληνική Πρεσβεία ήταν άμεση και δεν δόθηκε περισσότερη συνέχεια στο περιστατικό.





Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης