Euroleague: Επεισοδιακή η άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο - Έξαλλος ο Αταμάν, τον έβρισαν οπαδοί της Φενέρ (βίντεο)

Euroleague: Επεισοδιακή η άφιξη του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο - Έξαλλος ο Αταμάν, τον έβρισαν οπαδοί της Φενέρ (βίντεο)

Νευριασμένος ο Τούρκος τεχνικός των «πράσινων», ζήτησε να επέμβει η ασφάλεια - Η ένταση μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου

ataman
Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να έχουν συγκεντρωθεί έξω από αυτό και να βρίζουν τον Αταμάν! 

Συγκεκριμένα μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε, έμεινε στον χώρο μετά την υποδοχή της τούρκικης ομάδας και την ώρα όπου η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν.




Ο Τούρκος προπονητής που έχει κερδίσει 2 φορές την Euroleague με την Εφές και είναι και εκλέκτορας στην Εθνική ομάδα της χώρας του , εμφανώς νευριασμένος, ζήτησε να επέμβει η ασφάλεια.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CB (@cyprusbasket)

Ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ.


Μάλιστα, η κατάσταση μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου, εκεί όμως ξεκαθάρισαν όλα καθώς όσοι δεν είχαν διαπίστευση αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός παίζει την Παρασκευή (19:00) με την Φενέρ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής στο Final-4 της Euroleague. 


Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Βρετανία: Ο Ρίσι Σούνακ ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές στις 4 Ιουλίου

Κύκλωμα εφοριακών ΔΟΥ Χαλκίδας: Η «Λίνα», η διεκπεραιώτρια, ο λογιστής και οι εκβιάσεις επιχειρηματιών

TikTok: «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος» - Επικά σχόλια για τον άνδρα που ξύρισε το μούσι του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης