Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γλίτωσε τη ζημιά στον αχίλλειο, επιστρέφει άμεσα στη δράση

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γλίτωσε τη ζημιά στον αχίλλειο, επιστρέφει άμεσα στη δράση

Ο Greek Freak τραυματίστηκε στον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς και το μυαλό όλων πήγε στο χειρότερο σενάριο, ωστόσο η ζημιά δεν είναι σοβαρή

giannis-antetokoynmpo
Κανονικά στη διάθεση των Μιλγουόκι Μπακς θα είναι εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος -σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του ESPN- απέφυγε σοβαρή ζημιά στον αχίλλειο τένοντα.

Ο δις MVP του NBA αναγκάστηκε να περάσει εκτός στο τρίτο 12λεπτο, με τον αδερφό του, Θανάση Αντετοκούνμπο, να δηλώνει μετά το ματς:

«Συνήθως έχω θετική διάθεση, αλλά κάθε φορά που έχουμε όλη την ομάδα μαζί και παίζουμε καλά, κάποιος τραυματίζεται. Είναι τρελό. Ελπίζω αυτή η νίκη να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια. Όλοι κοιτούσαν εμένα από την εξέδρα όταν χτύπησε ο Γιάννης. Η πρώτη σκέψη ήταν ότι τραυματίστηκε ένας συμπαίκτης μου και πρέπει να δούμε το πλάνο μας. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν πως στο παρκέ βρισκόταν ο μικρός μου αδελφός, τι συμβαίνει; Ελπίζω να μην έχει πάθει κάτι τρελό, να μην έχει κάτι σοβαρό. Έτσι όπως είμαστε χτισμένοι πάντα επιστρέφουμε. Το να τον δω να μην επιστρέφει είναι δύσκολο, επειδή ξέρεις ότι ίσως έχει κάτι σοβαρό. Όλη η ομάδα είναι απογοητευμένη. Το καλό είναι ότι πήραμε την νίκη».

Όμως, καθ' όπως φαίνεται, ο Giannis έχει ένα πρόβλημα στον ιγνυακό μυ και όχι στον αχίλλειο τένοντα που θα στερούσε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, που ξεκινούν στις 20 Απριλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,2% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο - Το λάδι σέρνει την ακρίβεια στα τρόφιμα με αύξηση 67% σε ένα χρόνο

New York Post: Η Μελάνια το μυστικό... όπλο του Τραμπ για την εκστρατεία του - Πώς μπορεί να τον βοηθήσει να κερδίσει τους αναποφάσιστους

Κομισιόν: Στη Δαδιά η μεγαλύτερη μεμονωμένη πυρκαγιά στην Ευρώπη από τη δεκαετία του 1980
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης