O Τζόκοβιτς σκόραρε, αφού πέρασε τον Τσιτσιπά, και πανηγύρισε αλά Ρονάλντο - Δεν ήμουν έτοιμος για τάκλιν, είπε ο Στέφανος - Βίντεο

O Τζόκοβιτς σκόραρε, αφού πέρασε τον Τσιτσιπά, και πανηγύρισε αλά Ρονάλντο - Δεν ήμουν έτοιμος για τάκλιν, είπε ο Στέφανος - Βίντεο

Οι δύο τενίστες έπαιξαν ποδόσφαιρο στην Καλιφόρνια

tsitsopas_nole
Πριν από λίγες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε στο καρότσι του σούπερ μάρκετ για να τον πάει... βόλα ο Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά τώρα έπαιξε ποδόσφαιρο με τον Σέρβο και ηττήθηκε κατά... κράτος. 

Οι δύο τενίστες είναι στην Καλιφόρνια όπου παίζουν στο Indian Wells, το πρώτο Masters της χρονιάς, και στο περιθώριο των αγώνων έπαιξαν ποδόσφαιρο. Ήταν σε διαφορετικές ομάδες και ο Τζόκοβιτς έδειξε την κλάση του, τον πέρασε, σκόραρε και εν συνεχεία χρησιμοποίησε τον διάσημο πανηγυρισμό του Ρονάλντο, τον «Siu», για να το γιορτάσει. 

Κλείσιμο


«Δεν είμαι σε θέση να το σχολιάσω ακόμα αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε περισσότερο με τον Novak. Έδειχνε πολύ χαλαρός οπότε δεν ήμουν έτοιμος να του κάνω τάκλιν ακόμα. Κάτι που είμαι σίγουρος ότι δεν θα εκτιμούσε αν έκανα!» είπε για τον αγώνα ο Τσιτσιπάς. 

Θυμίζουμε το βράδυ (20:00) παίζει με τον Φράνσις Τιαφό. 


Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτά είναι τα δύο αστακοκάραβά του στη Μασαχουσέτη - Η εταιρεία, τα έγγραφα και οι αντιδράσεις

Πάτρα: Θρήνος με νεκρό βρέφος 2,5 μηνών

Επιμένει σε εμπρηστικές δηλώσεις ο Ερντογάν για τη Σμύρνη: Οδηγήσαμε τον εχθρό στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης