Ολυμπιακός: Αμφίβολος για Βίρτους ο Γουόκαπ

Ολυμπιακός: Αμφίβολος για Βίρτους ο Γουόκαπ

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τόμας Γουόκαπ έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι και η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους το βράδυ της Πέμπτης είναι εξαιρετικά αμφίβολη

Wokup
Ένας ακόμη πονοκέφαλος προστέθηκε σ' αυτούς που είχε ήδη ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθώς τα νέα που αφορούν τον Τόμας Γουόκαπ ήταν εξαιρετικά άσχημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο αριστερό πόδι και πλέον η συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στη Βίρτους (7/3 - 22:00) για την 28η αγωνιστική της Euroleague κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Γουόκαπ τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι bwin το βράδυ της Δευτέρας, στην προσπάθειά του να κόψει τον Ελάιτζα Μήτρου Λονγκ. Αγωνίστηκε για μόλις οκτώ λεπτά στην 1η περίοδο και στη συνέχεια έδεσε το πόδι του, καθισμένος στον πάγκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czl6j0ylw5eh)


Η μαγνητική έδειξε το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και το απουσιολόγιο των «ερυθρολεύκων» παραμένει γεμάτο. Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα από τον Ολυμπιακό λείπουν οι Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ, που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με τη Βίρτους.

Οι λύσεις στην περιφέρεια, αν και εφόσον λείψει και ο Γουόκαπ, λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο. Ο Γουόκαπ τη φετινή σεζόν μετράει 9.3 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.3 κλεψίματα σε 26'43'', αποτελώντας τον πυλώνα του Ολυμπιακού στην περιφέρεια τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Νίκαια: «Συγχώρεσέ με Στέλιο» - Ξέσπασε σε λυγμούς η πεθερά του 40χρονου που δολοφονήθηκε στη Νίκαια

Ερμού: Στη φυλακή μετά την τρίωρη απολογία του ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη

Από τις 13 Μαρτίου σε ισχύ το «Καλάθι της Σαρακοστής» - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης