Super League 1: Η ΕΠΟ ζήτησε την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off

Super League 1: Η ΕΠΟ ζήτησε την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off

Η ΕΠΟ ζήτησε να μην διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου, όπως έχει προγραμματιστεί, η 2η αγωνιστική των play-offs με σκοπό η Εθνική να προετοιμαστεί καλύτερα για το final four του Nations League

ethniki_ellados
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το «μεγάλο» ραντεβού της Εθνικής μας στα play-offs του Nations League, όπου στις 21 του επόμενου μήνα θα υποδεχθεί το Καζακστάν στον ημιτελικό του Final 4 του group της.

Εάν η «γαλανόλευκη» πάρει τη νίκη θα παίξει μερικές ημέρες μετά (26/3) στον τελικό και με φόντο ένα «εισιτήριο» για το EURO της Γερμανίας, όπου θα κληθεί να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο καλεντάρι της Stoiximan Super League και να μην διεξαχθεί η 2η αγωνιστική των play-offs στις 17 Μαρτίου, όπως και έχει προγραμματιστεί, με σκοπό να αποδεσμευτούν νωρίτερα από τα clubs τους όσοι οι διεθνείς μας αγωνίζονται στους εγχώριους «μεγάλους». Ετσι θα ενσωματωθούν άμεσα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με σκοπό να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας για τα δύο ματς που ακολουθούν, στις 21 και καλός εχόντων των πραγμάτων στις 26 Μαρτίου.

Το σχετικό αίτημα έχει ήδη αποσταλεί από την ΕΠΟ στη διοργανώτρια αρχή, προβάλει ως πιθανό να γίνει αποδεκτό και αυτόματα στα play-offs θα προστεθεί μία εμβόλιμη αγωνιστική.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός στις 28 Φεβρουαρίου - 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ

Απογευματινά χειρουργεία: Πυρετός διεργασιών για την έναρξή τους – Δείτε τις αμοιβές χειρουργών και αναισθησιολόγων

Ο οίκος της Σαβοΐας στην Ιταλία: Η σκοτεινή ζωή και το τέλος ενός διαδόχου χωρίς στέμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης