Να αφήσει πίσω της τον πρόωρο αποκλεισμό από το Wimbledon θέλει η Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο.
Η 28χρονη Λευκορωσίδα και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές της με μια ανάρτηση στα social media γράφοντας: «Να αφιερώσω ένα λεπτό στον εαυτό μου».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.