Εθνική Ελλάδας: Sold out το παιχνίδι με την Τσεχία στο ΣΕΦ για το Eurobasket

Εθνική Ελλάδας: Sold out το παιχνίδι με την Τσεχία στο ΣΕΦ για το Eurobasket

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία το βράδυ (21:00) της Παρασκευής στο ΣΕΦ στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της εθνικής - Ζωντανά από ERT 3 και Novasports Prime 

ELLADA

Sold out έκαναν στα εισιτήρια της πρεμιέρας της εθνικής στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 με την Τσεχία στο ΣΕΦ απόψε (23/2, 21:00) οι Έλληνες και οι Ελληνίδες φίλαθλοι, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού και την επιστροφή της εθνικής στο ΣΕΦ μετά από 26 χρόνια... δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η αγάπη για την Εθνική Ομάδα έγινε για μία ακόμη φορά πράξη! Ο κόσμος έδειξε για μία ακόμη φορά πως η Εθνική Ελλάδας είναι η επίσημη αγαπημένη. Τα τελευταία εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση με την Τσεχία διατέθηκαν και ένα ακόμη Sold Out συνοδεύει ένα παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Όλα τα εισιτήρια που τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων εξαντλήθηκαν και το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» αναμένεται να αγκαλιάσει θερμά και πάλι την Εθνική Ομάδα στην επιστροφή της στο Φάληρο μετά από 26 χρόνια! Το ίδιο γήπεδο στο οποίο το καλοκαίρι (2-7 Ιουλίου) η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και το καλοκαίρι του 2025 θα φιλοξενήσει το Ευρωμπάσκετ Γυναικών!».




Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και οι δύο, είπε ο σύντροφός της

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θέτει εκτός Εκκλησίας τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών


ΕΟΔΥ: 21 νεκροί από κορωνοϊό και 4 από γρίπη την τελευταία βδομάδα - Μείωση στους θανάτους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης