Κύπελλο Αγγλίας: Η Νιούπορτ έκλεισε το εκδοτήριο εισιτήριων του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ λόγω... απειλών!

Κύπελλο Αγγλίας: Η Νιούπορτ έκλεισε το εκδοτήριο εισιτήριων του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ λόγω... απειλών!

Η ομάδα της Ουαλίας υποδέχεται την Κυριακή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και η ζήτηση των εισιτηρίων έχει οδηγήσει σε απίστευτες συμπεριφορές

Newport
Για τη Νιούπορτ Κάουντι, που αγωνίζεται στη League 2 (η 4η κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία) η επερχόμενη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της ιστορίας της.

Κι ας έχει φτάσει η ομάδα να αγωνιστεί τη σεζόν 1980-1981 στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων (είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ουαλίας) όπου αποκλείστηκε από την Καρλ Τσάις Ιένα της Ανατολικής Γερμανίας.

Ο σύλλογος, που χρεοκόπησε το 1989 και βρέθηκε στις τοπικές κατηγορίες, σώθηκε από το fund που δημιούργησαν οι οπαδοί της και τη σεζόν 2012-2013 επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες και στη League 2 όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Η Νιούπορτ σ' όλα αυτά τα χρόνια έχει πετύχει ορισμένες απίστευτες νίκες στο Κύπελλο Αγγλίας (έχει αποκλείσει Γουέστ Χαμ και Λέστερ και έχει οδηγήσει σε επαναληπτικό αγώνα την Τότεναμ το 2018), όπου το 2019 έφτασε στον 5ο γύρο για να αποκλειστεί από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κλείσιμο
Πέντε χρόνια αργότερα ετοιμάζεται να υποδεχθεί (Κυριακή 28/1) τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ με το Rodney Parade να είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τις χιλιάδες που θέλουν να δουν από κοντά τον αγώνα, παρά την προσθήκη λυόμενης κερκίδας που αύξησε τη χωρητικότητα του γηπέδου στις 9.000.

Newport2


Κι η λαχτάρα του κόσμου να βρεθεί στο γήπεδο, οδήγησε σε απίστευτες καταστάσεις στα εκδοτήρια των εισιτηρίων έξω από το γήπεδο τα οποία αναγκάστηκε να κλείσει η διοίκηση (αφού όσοι δεν είχαν προτεραιότητα απειλούσαν Θεούς και δαίμονες για να προμηθευτούν ένα μαγικό χαρτάκι).

«Δυστυχώς, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά τις τρομακτικές προσβολές και τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό στα εκδοτήρια εισιτηρίων, τη χρονική στιγμή που εξυπηρετούσαν τους ανθρώπους που είχαν προτεραιότητα.
Ο σύλλογος δεν θα συγχωρήσει αυτή τη συμπεριφορά προς οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού του και θα εφαρμόσει πολιτική μηδενικής ανοχής στο μέλλον, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ή σε νομικές ενέργειες», ανέφερε σε γραπτή της ανακοίνωση και πλέον η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς η Νιούπορτ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της περίπου 450.000 ευρώ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα γέννησης: Από €400 έως €1.500 η αύξηση και αναδρομικά - 441 εκατ. ευρώ για 7 μέτρα στήριξης της οικογένειας το 2024

Γρεβενά: Εισαγγελική παρέμβαση για την κτηνωδία με τα τεμαχισμένα άλογα

Ομόνοια: Χειροπέδες σε σεσημασμένο Ρώσο με «πειραγμένο» όπλο και στιλέτο - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης