Εφευρετικός ο Ριτσάρλισον - Επισημοποίησε την σχέση του με Βραζιλιάνα φοιτήτρια δείχνοντας μια κότα να γεννάει - Βίντεο

Εφευρετικός ο Ριτσάρλισον - Επισημοποίησε την σχέση του με Βραζιλιάνα φοιτήτρια δείχνοντας μια κότα να γεννάει - Βίντεο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Τότεναμ και η Αμάντα Αραούχο είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες αλλά πριν από λίγες ημέρες έκαναν το βήμα... παραπάνω στη σχέση τους

vasikli_k

Παίζει στην Τότεναμ που έχει σήμα τον πετεινό και δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει μια ... συγγενή του, την κότα, για να μας δείξει ότι επισημοποίησε την σχέση του με την κοπέλα της καρδιάς του. 

Ο Ριτσάρλισον, ο επιθετικός της Τότεναμ και της Εθνικής Βραζιλίας, είναι από το καλοκαίρι μαζί με την Αμάντα Αραούχο αλλά όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους, τη Βραζιλιά, για να να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα αρραβωνιάστηκαν και το δημοσιοποίησαν με ένα... τρελό βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok του ποδοσφαιριστή. 

@richarlison @aurora ♬ som original - Roberto Gama


Το βίντεο δείχνει μια κότα που είναι πάνω στα τσίγκια να γενάει ένα αυγό αυτό να κυλάει προς το έδαφος και να ... σπάει για να εμφανιστεί από μέσα ο Ριτσάρλισον και η Αμάντα. Τότε ξαφνικά εμφανίζονται και καρδούλες διαφόρων χρωμάτων! 


araoyxo_111
arao


Ο Ριτσάρλισον, που πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ζήσει μόνος του σε ένα νησί που θα έχει μόνο γυναίκες, ζει μαζί με την Αμάντα Αραούχο τους τελευταίους μήνες σε μια βίλα που κοστίζει 4 εκατ. ευρώ. 


Κλείσιμο

Αν και είχε πάντα περιστασιακές σχέσεις με Βραζιλιάνες αυτή τη φορά φαίνεται να βρήκε τον... μάστορά του στο πρόσωπο της 20χρονης Αμάντα. Η κοπέλα είναι μοντέλο, ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κάνει διαφημίσεις με εσώρουχα στη Βραζιλία και παράλληλα σπουδάζει νομική σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Σάο Πάουλο. 

Υπήρξε αθλήτρια του χάντμολ, λατρεύει το CrossFit  και τα ταξίδια. 

araoyxo_3
araoyxo_5
araoyxo_7
araouxo_9
araoyxo_8
araoyxo_4
araoyxo_1
araoyxo_222
araoyxo_6
araoxo_1
arayxo_1
araoyx_112
araoyxo_10
artax


Η Αμάντα ήταν στο πλευρό του  μετά την επέμβαση στη βουβωνική χώρα και τον στήριξε για τη μεγάλη επιστροφή που έκανε κόντρα στη Νότιγχαμ. Η κοπέλα θα ήθελε να μένει στη Βραζιλία και όχι στο βροχερό Λονδίνο αλλά δηλώνει ερωτευμένη με τον παίκτη και θέλει να είναι συνέχεια μαζί του. 

Τα ΜΜΕ στην Αγγλία έχουν αναφερθεί εκτενώς στο ζευγάρι και μάλιστα είχαν αναφέρει ότι τις πρώτες ημέρες της συγκατοίκησης του η Αμάντα είχε ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα του δωματίου τους με αποτέλεσμα να εισβάλουν τα σκυλιά του Ριτσάρλισον και να κατουρήσουν το πουπουλένιο στρώμα! 




Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Παγκόσμιας σημασίας η αναστήλωση του ανακτόρου στις Αιγές - Δείτε φωτογραφίες

Ο Τσίπρας δεν θα πάει στις Σπέτσες για το κάλεσμα Κασσελάκη - Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ


Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου στον σύντροφό της πριν εξαφανιστεί - Η έκκληση του αδερφού της

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης