Premier League, Γουλβς - Τσέλσι 2-1: Της... χάλασε τα Χριστούγεννα - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουλβς - Τσέλσι 2-1: Της... χάλασε τα Χριστούγεννα - Δείτε τα γκολ

Στο... εορταστικό ματς της Premier League η Γουλβς επικράτησε της «επιπόλαιης» Τσέλσι, στο «Μολινό», με 2-1 και την «έπιασε» στους 22 βαθμούς

wolves-chelsea-arthrou

Η Γουλβς θα κάνει καλά Χριστούγεννα και... χάλασε τις γιορτές της Τσέλσι! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε μέτρια εμφάνιση στο «Μολινό», σπατάλησε ευκαιρίες και οι πιο «κυνικοί» Λύκοι πήραν τη νίκη με 2-1, στο πρώτο ματς της κορυφαίας κατηγορίας του Νησιού που γίνεται 24 Δεκεμβρίου μετά από 28 χρόνια. Οι γηπεδούχοι «έπιασαν» τους Λονδρέζους στα μισά του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.

Στο 8' ο Τζάκσον βγήκε τετ α τετ με τον Σα, ωστόσο ο Σεμέδο πρόλαβε και τον έκοψε. Στο 32' οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ραχίμ Στέρλινγκ έκλεψε την μπάλα, την κουβάλησε σε αντεπίθεση τρεις εναντίος... κανενός, είχε δίπλα του τον Πάλμερ και τον Τζάκσον, όμως αντί να πασάρει σε αμαρκάριστο συμπαίκτη του επέλεξε να τελείωσε τη φάση και ο Ζοσέ Σα τον νίκησε.

Η Γουλβς απείλησε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 42' ο Σίλβα έδιωξε την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα από σουτ του Σαράμπια και στο 44' ο Χουάνγκ από κοντά δεν κατάφερε να βρει εστία. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν για την Τσέλσι. Στο 45+2' ο Πάλμερ πλάσαρε λίγο έξω από την περιοχή αλλά αστόχησε.

Στο 47' ο Σίλβα έκανε μεγάλο λάθος στην άμυνα, ο Γκόμες εκτέλεσε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ουγκοτσούκου και βγήκε κόρνερ. Στο 48' ο Πέτροβιτς έκανε εκπληκτική επέμβαση στην κεφαλιά του Τότι και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ που άξιζε η Γουλβς. Στο 51' ο Σαράμπια εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα των Μπλε ανδράνησε και ο Λεμινά με κεφαλιά χωρίς να κάνει άλμα άνοιξε το σκορ.

Η Τσέλσι είχε την ευκαιρία της να ισοφαρίσει στο 55', όταν ο Τζάκσον βγήκε τετ α τετ αλλά έχασε το κοντρόλ. Στο 64' ο Ενκουνκού πλάσαρε αλλά ο Τότι απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή και δυο λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ αστόχησε από καλή θέση.

Στο 90+3' η Γουλβς εκμεταλλεύτηκε ακόμα ένα λάθος των Μπλε. Ο Μπαντασίλ στην προσπάθεια του να κόψει με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στον Ντόχερτι, ο οποίος έκανε το 2-0. Στο 90+6' ο Ενκουνκού με κεφαλιά μείωσε με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οι Λονδρέζοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την όγδοη ήττα τους στο τρέχον πρωτάθλημα.

Γουλβς: Σα, Ντόουσον (70’Σ.Μπουένο), Κίλμαν, Σεμέδο, Αΐτ Νουρί (86’Ντόχερτι), Τότι, Σαράμπια (75’Ντόιλ), Λεμινά, Γκόμες, Χουάνγκ, Κούνια (86’Ου.Μπουένο)

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκούστο (79’Μπαντιασίλ), Ντισασί (79’Μαντουέκε), Κόλγουιλ, Τιάγκο Σίλβα, Ουγκοτσούκου (59’Ενκουνκού), Πάλμερ, Γκάλαχερ, Στέρλινγκ, Μπρόγια (59’Μούντρικ), Τζάκσον (79’Μαατσεν).

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και η βαθμολογία:
Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον 1-1 (45΄+1 Τζόρνταν Αγιού - 82΄ Γουέλμπεκ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουν. 1-1 (90΄+6 - 87΄ Άρτσερ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γ. 2-0 (72΄ Μπόουεν, 78΄ Κούντους) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Λούτον-Νιούκαστλ 1-0 (25΄ Τάουνσεντ) - Δείτε ΕΔΩ το γκολ

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπόρνμουθ 2-3 (46΄ Ελάνγκα, 74΄ Γουντ - 50΄, 57΄, 90΄+3 Σολάνκε) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Τότεναμ-Έβερτον 2-1 (9΄ Ρισάρλισον, 18΄ Σον - 82΄ Γκόμες) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Λίβερπουλ-Άρσεναλ 1-1 (29΄ Σαλάχ - 4΄ Γκάμπριελ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Γουλβς-Τσέλσι 2-1 (51΄ Λεμίνα, 90΄+3 Ντόχερτι - 90΄+6 Ενκουνκού) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ

Μάντσεστερ Σίτι-Μπρέντφορντ Δεν έχει οριστεί

Η βαθμολογία (σε 18 αγώνες)
Άρσεναλ 40
Λίβερπουλ 39
Άστον Βίλα 39
Τότεναμ 36
Μάντσεστερ Σίτι 34 -17αγ.
Γουέστ Χαμ 30
Νιούκαστλ 29
Μάντσεστερ Γιουν. 28
Μπράιτον 27
Τσέλσι 22
Γουλβς 22
Μπόρνμουθ 22 -17αγ.
Φούλαμ 21
Μπρέντφορντ 19 -17αγ.
Κρίσταλ Πάλας 18
Έβερτον 16
Νότιγχαμ Φόρεστ 14
Λούτον 12 -17αγ.
Μπέρνλι 11
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 9
* Η Έβερτον έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση 10 βαθμών για παραβίαση των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Premier League.


Πηγή:
GAZZETTA.GR




Ειδήσεις σήμερα:

Διθύραμβος Bild για Ελλάδα: Το γαλανόλευκο θαύμα - Μητσοτάκης: «Είμαστε η θετική ιστορία στην ευρωζώνη»

Επιμένει η πλευρά της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε το χάσκι της Αράχωβας: Μόνο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει αυτό που συνέβη στον Όλιβερ

Τον Ιανουάριο ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Πτυχίο με πλήρη επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης