Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βάλντας Νταμπράουσκας ανακοίνωσε ο ΟΦΗ
Τέλος και επίσημα από τον ΟΦΗ και Βάλντας Νταμπράουσκας. Με επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα της Κρήτης γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Λιθουανό προπονητή, καθώς η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον ίδιο και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους στον σύλλογο.
Έτσι, ο ΟΦΗ στρέφεται πλέον και επίσημα στον διάδοχο του Νταμπράουσκας με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται στο «σαφάρι» του επόμενου προπονητή της ομάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ενδιαφέρον για τον Τόμιτς και τον Κόλμαν, με την περίπτωση του ουαλού ωστόσο να χαλάει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1295 ανακοινώνει τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Valdas Dambrauskas.
Ο κ. Dambrauskas ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας τον Οκτώβριο του 2022 και παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν, υπό την καθοδήγησή του ο ΟΦΗ άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων.
Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε, αλλά με την ισχυρή προσωπικότητα και τον δυναμικό του χαρακτήρα, ο κ. Dambrauskas θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ.
Ευχαριστούμε τον ίδιο και τους συνεργάτες του, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.