Saudi Pro League: Το πιο χαζό πέναλτι της σεζόν καταλογίστηκε στη Σαουδική Αραβία - Δείτε βίντεο

Saudi Pro League: Το πιο χαζό πέναλτι της σεζόν καταλογίστηκε στη Σαουδική Αραβία - Δείτε βίντεο

Λογικά ο Φαχάτ Αλ Χάρμπι περίμενε... ακόμη ένα γκολ στο ημίχρονο

saudi_penalty
Ένα από τα πιο παράξενα πέναλτι που έχουν δοθεί, καταλογίστηκε στο παιχνίδι της Αλ Χαζμ κόντρα στην Αλ Φατέχ για την Saudi Pro League.

Με το σκορ ήδη στο 1-0 για τους γηπεδούχους, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων Φαχάτ Αλ Χάρμπι έκανε μια αψυχολόγητη κίνηση θέλοντας να δώσει τα εύσημα (;) στον τερματοφύλακά του, που βγήκε από τη γραμμή για να μπλοκάρει τη μπάλα σε μια απολύτως ελεγχόμενη φάση.

Ενώ λοιπόν ο Γιάκομπ Ρίνε είχε τη μπάλα στα χέρια του, ο συμπαίκτης του έκανε μια κίνηση προς αυτόν με αποτέλεσμα να βρει και τη μπάλα και να οδηγήσει τον ρέφερι της συνάντησης να υποδείξει την άσπρη βούλα, μετά και τα έντονα παράπονα των παικτών της Αλ Χαζμ.

Έτσι ο Πορτογάλος Τοσέ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0 στο 14ο λεπτό, μόνο και μόνο για να δει τον διαιτητή να διατάσει επανάληψη μιας και κάποιοι παίκτες της γηπεδούχου είχαν περάσει τα όρια της μεγάλης περιοχής πριν την εκτέλεση.

Κλείσιμο
Ο Τοσέ ήταν και πάλι εύστοχος, τούτη τη φορά στην άλλη γωνία, και κάπως έτσι διαμορφώθηκε και το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Δείτε την τραγελαφική φάση:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης