Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Πετρούσεφ - «Ο Βεζένκοβ με συμβούλεψε να έρθω»

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Ελλάδα ο Πετρούσεφ - «Ο Βεζένκοβ με συμβούλεψε να έρθω»

Κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ τόνισε ότι αισθάνεται «τιμή που θα αγωνίζομαι σε αυτό το κλαμπ»

filip-petrusev
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια και το πρωί της Τρίτης 28/11 αφίχθη στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Σέρβος φόργουορντ-σέντερ τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του: «Αισθάνομαι καλά. Νιώθω τιμή που θα αγωνίζομαι σε αυτό το κλαμπ. Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό».

Όσον αφορά την απόφασή του να γυρίσει στην Ευρώπη, είπε: «Νιώθω ότι θα ήμουν καλύτερα στην Ευρώπη. Πέρασα κάποια πράγματα στο ΝΒΑ που δεν περίμενα. Δεν ήταν δικό μου λάθος αλλά είμαι νέος παίκτης, πρέπει να παίζω και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον Ολυμπιακό».

Παραδέχτηκε μάλιστα πως ο Σάσα Βεζένκοβ του μετέφερε τα καλύτερα για τη νέα του ομάδα: «Ο Σάσα μου είπε τα καλύτερα. Μιλήσαμε όσο βρέθηκα στο Σακραμέντο, μου είπε τα καλύτερα και ότι πρέπει να έλθω στον Ολυμπιακό! Είχα κάποιες άλλες προτάσεις αλλά μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια».
Κλείσιμο
Οι δηλώσεις του Φ.Πετρούσεφ κατά την άφιξη του


Για τον ανταγωνισμό στη ρακέτα των «ερυθρόλευκων», επισήμανε: «Έπαιξα στο "4", στο "5". Ξέρω τον Νίκολα Μιλουτίνοφ από την Εθνική. Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θα είναι ωραία. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αποδεσμεύτηκα πριν δυο μέρες, θα έχω χρόνο να προσαρμοστώ».

Και κατέληξε: «Μου αρέσουν τα χρώματα, το κόκκινο και το άσπρο. Πέρσι έπαιξα στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν ίσως η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου, τους είμαι ευγνώμων. Πλέον είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Μίλησα με τον Χασάν Μάρτιν, μου είπε επίσης τα καλύτερα. Είδα πως δουλεύει το ΝΒΑ, οι Σίξερς είχαν τα δικαιώματα μου, έχω χρόνο να το σκεφτώ στο μέλλον αν θα προσπαθήσω να γυρίσω στο ΝΒΑ».

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης