Εθνική ποδοσφαίρου: Με Κωνσταντέλια η αποστολή, εκτός έμειναν οι Γαλανόπουλος, Σάλιακας
Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα στο μεγάλο ματς κόντρα στην Ολλανδία και ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει κάνει μία αλλαγή στην αποστολή συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες
Μέσω της... UEFA έγινε γνωστή η αποστολή της εθνικής ποδοσφαίρου για τον σημερινό (21:45, APLHA) αγώνα κόντρα στην Ολλανδία που θα κρίνει το αν έχουμε ελπίδες απευθείας πρόκρισης στο Euro 2024 ή αν θα πρέπει να περιμένουμε το Final 4 του UEFA Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο.
Αυτήν τη φορά ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ήταν εκτός στο ματς με την Ιρλανδία ενώ δεν είχε κληθεί καν στους αγώνες του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Οι δύο ποδοσφαιριστές που φέρεται να έχουν κοπεί από το ματς είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Μανώλης Σάλιακας.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.