Το φετινό καλοκαίρι ανήκει δικαιωματικά στη Λαμία στη μεταγραφική περίοδο καθώς εκτός από την επιστροφή των Καρλίτος και Σίντκλεϊ στην Ελλάδα, η ομάδα της Φθιώτιδας ενεργοποιεί ακόμα μία… βόμβα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της.
Ο λόγος για τον Άλαν Τζαγκόεφ ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν και μέχρι τώρα προπονούνταν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οποία αγωνίστηκε για 14 χρόνια.
Ο 33χρονος Ρώσος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με το κλαμπ και είναι έτοιμος να φορέσει τα «κυανόλευκα». Πρόκειται για μία περίπτωση που ακούστηκε τις τελευταίες εβδομάδες και ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι είχε μιλήσει με τον Ζόραν Τόσιτς για τη Λαμία (ήταν συμπαίκτες).
Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πατήσει σε ελληνικό έδαφος την Πέμπτη (28/09). Αξιοσημείωτο ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με 59 συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας ενώ έχει παίξει σε 395 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχοντας 77 γκολ και 93 ασίστ, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Ρωσίας.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.