Ο Φώτης Ιωαννίδης άνοιξε το σκορ στο 38' του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ και έβαλε φωτιά στο ΟΑΚΑ.
Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκό πήρε την μπάλα από τον Κώτσιρα, βρέθηκε απέναντι στον έμπειρο Ρέινα, πλάσαρε όμως και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvorvzoaij7d)
Το ΟΑΚΑ φώναζε «Ιωαννίδης, Ιωαννίδης» και ο μικρός του ΠΑΟ θύμισε τον μεγάλο "μικρό" της ομάδας που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος και εκείνος με το Νο7 στην πλάτη έκανε... μαγικά πράγματα πριν δεκαετίες.
Σαφώς και δεν έγινε Σαραβάκος (έπαιζε και σε άλλη θέση) ο Ιωαννίδης αλλά όπως και εκείνος ξέρει να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.