Premier League, Γουλβς-Λίβερπουλ 1-3: Ανατροπή από τα... πόδια του Σαλάχ - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουλβς-Λίβερπουλ 1-3: Ανατροπή από τα... πόδια του Σαλάχ - Δείτε τα γκολ

Ο Σαλάχ ήταν εντυπωσιακός, μοίρασε και στα τρία γκολ στέλνοντας τη Λίβερπουλ στην κορυφή. Οι Reds έκαναν την ανατροπή, επικράτησαν 3-1 της Γουλβς εκτός και συνεχίζουν το σερί τους

27683512
Επειτα από 1.5 χρόνο, η Λίβερπουλ έσπασε την… κατάρα, κέρδισε ματς που διεξήχθη νωρίς το Σάββατο και πλέον είναι μόνη στην κορυφή! Οι Reds παίζοντας εξαιρετικά στο β’ μέρος, έκαναν την ανατροπή, επικράτησαν 3-1 της Γουλβς εκτός έδρας με μπροστάρη τον Σαλάχ, ο οποίος… σέρβιρε τρεις φορές! Η Λίβερπουλ έμεινε 16ο σερί ματς αήττητη στην Premier League, βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και δείχνει πως… χτίζεται κάτι καλό!

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ.

Τρομερός Νέτο, εκτός… γηπέδου η Λίβερπουλ!
Ο Ολιβερ σφυρίζει το τέλος του α' μέρους, στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε να λύσει τρία σοβαρά προβλήματα. Πως θα βοηθήσει τον Γκόμες απέναντι στον Νέτο, πως θα σταματήσει τις αντεπιθέσεις της Γουλβς και πως θα βάλει τον Σαλάχ στο ματς. Βλέπετε, οι «Λύκοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς και το 1-0 μάλλον τους αδικούσε…Οι γρήγορες μεταβιβάσεις των γηπεδούχων, τα λάθη των Reds στο κέντρο και ο τρομερός Νέτο από τα αριστερά έβαλαν την ομάδα του Ο’Νιλ σε θέση οδηγού. Αντίθετα, η Λίβερπουλ αδυνατούσε να δημιουργήσει, ο Μακάλιστερ ήταν ο αδύναμος κρίκος στον άξονα, ενώ ο Γκόμες δεν μπορούσε να παρακολουθήσει το ρυθμό του Νέτο.

Οκτώ τελικές είχαν οι «Λύκοι», που έδειξαν από την αρχή τη διάθεσή τους να τρέξουν αρκετά. Εξαιρετικό ξεκίνημα, πίεση ψηλά και… γκολ στο 7ο λεπτό. Ο Νέτο με τρομερή ατομική ενέργεια γύρισε ιδανικά τη μπάλα, ο Ρόμπερτσον ήταν… εκτός γηπέδου και ο Τσαν πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόντουσαν κάθε λάθος των φιλοξενούμενων στο κέντρο κι έβγαζαν αντεπίθεση. Στο 34΄ η Γουλβς έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ. Πάλι ο Νέτο γύρισε υπέροχα, αλλά ο Κούνια μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 45’ για την πρώτη μεγάλη ευκαιρία των Reds, όμως Σαλάχ και Σομποσζλάι νικήθηκαν από αμυντικούς και Σα αντίστοιχα.

Ο Σαλάχ «μπήκε» στο ματς και… σέρβιρε το τρίποντο!
Η είσοδος του Ντίας έδωσε ταχύτητα, η έξοδος του Μακάλιστερ περιόρισε τα λάθη, η Λίβερπουλ κυκλοφόρησε εξαιρετικά τη μπάλα, εκμεταλλεύθηκε την οπισθοχώρηση της Γουλβς και η ισοφάριση δεν άργησε. Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τη μπάλα στην περιοχή, ο Σαλάχ μοίρασε ιδανικά και ο Χάκπο από κοντά πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν. Ιστορική ασίστ, έφτασε τις 62 στη διοργάνωση κι έγινε ο πρώτος Αφρικανός που φτάνει τον συγκεκριμένο αριθμό.

H Λίβερπουλ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, είχε τον έλεγχο και με την είσοδο των Νούνιες, Ελιοτ προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή. Στο 70’ ο Ουρουγουανός πλησίασε στο γκολ, αλλά το πλασέ του κόπηκε την τελευταία στιγμή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση των φιλοξενούμενων αυξήθηκε, ο Ντόουσον όμως κρατούσε όρθια τη Γουλβς χάρη σε εξαιρετικές τοποθετήσεις. Ωστόσο, στο 85ο λεπτό ήρθε το γκολ της ανατροπής! Κακό βολέ από τον Σα, η μπάλα έφτασε στον Σαλάχ, ο οποίος με απίθανη ασίστ σέρβιρε στον Ρόμπερτσον για το 2-1.

Ο Αιγύπτιος ήταν εντυπωσιακός και στις καθυστερήσεις φρόντισε να σφραγίσει τη 16η διαδοχική νίκη των Reds στο πρωτάθλημα. Ο Νούνιες άρχισε τη φάση, ο Σαλάχ μοίρασε στον Ελιοτ και αυτός με τη βοήθεια του Μπουένο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 5ης αγωνιστικής της Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
Γουλβς-Λίβερπουλ 1-3 (7΄ Χι-Τσαν - 55΄ Χάκπο, 85΄ Ρόμπερτσον, 90+1 Έλιοτ)

Άστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας 16/9

Κλείσιμο
Φούλαμ-Λούτον 16/9

Μάντσεστερ Γιουν.-Μπράιτον 16/9

Τότεναμ-Σέφιλντ Γιουν. 16/9

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 16/9

Νιούκαστλ-Μπρέντφορντ 16/9

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 17/9

Έβερτον-Άρσεναλ 17/9

Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπέρνλι 18/9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
Λίβερπουλ 13 -5αγ.
Μάντσεστερ Σίτι 12
Τότεναμ 10
Γουέστ Χαμ 10
Άρσεναλ 10
Μπράιτον 9
Κρίσταλ Πάλας 7
Μπρέντφορντ 6
Νότιγχαμ Φόρεστ 6
Άστον Βίλα 6
Μάντσεστερ Γιουν. 6
Τσέλσι 4
Φούλαμ 4
Νιούκαστλ 3
Γουλβς 3 -5αγ.
Μπόρνμουθ 2
Σέφιλντ Γιουν. 1
Έβερτον 1
Λούτον 0 -3αγ.
Μπέρνλι 0 -3αγ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλαιγαν τα οκτώ ανήλικα παιδιά που άφησε μόνα η μάνα τους στο σπίτι - «Πήγα να δω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο» λέει

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Θα «τρέξουμε» γρήγορα, για να έχουν όλοι οι Έλληνες πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας


Ερντογάν: Αν είναι απαραίτητο, η Τουρκία θα χωρίσει τους δρόμους της με την Ευρωπαϊκή Ένωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης