Άρης: Ο Μάντζιος φαβορί να επιστρέψει μετά την παραίτηση Τερζή

Άρης: Ο Μάντζιος φαβορί να επιστρέψει μετά την παραίτηση Τερζή

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη μοιάζει το επικρατέστερο για τους «κίτρινους»

5475983
Η παραίτηση του Τόλη Τερζή από την τεχνική ηγεσία του Άρη βάζει τους «κίτρινους» σε διαδικασία εύρεσης προπονητή για τέταρτη φορά μέσα σε διάστημα ενός χρόνου. Και μάλιστα, μη έχοντας χρονικά περιθώρια αλλά την ανάγκη άμεσης αντίδρασης για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας η οποία στη Λαμία ήταν απερίγραπτα κακή.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι στην παρούσα στιγμή ο Άκης Μάντζιος εμφανίζεται ως το φαβορί για μια μεγάλη επιστροφή και για τον ίδιο. Και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι οι οποίοι οδηγούν τον Θόδωρο Καρυπίδη στην επιλογή του έμπειρου τεχνικού ο οποίος τη σεζόν 2020-21 οδήγησε τους «κίτρινους» στην καλύτερη πορεία των τελευταίων δεκαετιών αλλά απομακρύνθηκε τον Φλεβάρη του 2022 έπειτα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων το οποίο «έκλεισε» με ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια προσλήφθηκε ο Χερμάν Μπούργος, ακολούθησε ο Άλαν Πάρντιου για να έρθει και η σειρά του Τόλη Τερζή.

Η αλήθεια είναι ότι προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας υπήρχε από καιρό, πιθανόν να είχε εκτιμηθεί η ανάγκη μιας αλλαγής πριν την παραίτηση του Τόλη Τερζή. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης δείχνει προσανατολισμό προς την περίπτωση του Άκη Μάντζιου καθώς θέλει μια λύση η οποία μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα και ο τελευταίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Θέλει επίσης άνθρωπο ο οποίος γνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο θα λειτουργήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν έχει προκρίνει περιπτώσεις ξένων προπονητών οι οποίες του προτάθηκαν στο τελευταίο διάστημα. Η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί…

Πηγή: www.gazzerra.gr 


Ειδήσεις σήμερα

Τεράστιο το μέτωπο στον Έβρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης

Θάνατος επιχειρηματία από το Βόλο εν ώρα εργασίας – Πώς έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης που ετοιμάζεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης