Ο Ζοζέ Μπότοδεν θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος του βορρά» ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του μέχρι πρότινος Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας Ζοζέ Μπότο. Ο κ.Μπότο ανέλαβε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2022 και άφησε το επαγγελματικό του αποτύπωμα και την σημαντική του επίδραση στην στρατηγική της ομάδας στο διάστημα αυτό. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα