Χανιά: Οι αστυνομικοί βρήκαν το λάθος του «χασάπη» που τεμάχισε το πτώμα του Ασιάτη

Χανιά: Οι αστυνομικοί βρήκαν το λάθος του «χασάπη» που τεμάχισε το πτώμα του Ασιάτη

Ο άγνωστος δράστης ξέχασε αποδείξεις στη σακούλα που έβαλε το κεφάλι του θύματος

hania1_3
Ένα σημαντικό βήμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου με το τεμαχισμένο πτώμα, τμήματα του οποίου εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων, φαίνεται πως έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την περιοχή όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο άγνωστος «χασάπης» που δολοφόνησε τον ηλικίας περίπου 30 χρόνων Ασιάτη και έκοψε την σορό σε κομμάτια με χειρουργικό τρόπο που θυμίζει το θρίλερ «Seven», έκανε ένα λάθος που ίσως οδηγήσει τις αρχές στη λύση του γρίφου.

Στη μαύρη σακούλα σκουπιδιών όπου είχε κρύψει το κεφάλι του θύματος βρέθηκαν αποδείξεις από αγορές σε μια καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ, τα οποία εδρεύουν σε μια περιοχή ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου. Στην ίδια σακούλα υπήρχαν και άδεια μπουκάλια από σπρέι, τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη ή του θύματος.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τα καταστήματα από τα οποία έγιναν οι αγορές και έχουν εξασφαλίσει υλικό από κάμερες στην συγκεκριμένη περιοχή, το οποίο εξετάζουν καρέ- καρέ σε βάθος τουλάχιστον δέκα ημερών από την ημέρα που βρέθηκαν τα τεμαχισμένα μέλη. Κάθε φορά που εντοπίζουν πελάτες από την Ινδία, το Πακιστάν ή το Μπανγκλαντές, αποθηκεύουν την φωτογραφία του και τον αναζητούν στην γύρω περιοχή.

Ως τώρα, όλοι όσοι έχουν εντοπιστεί και βρέθηκαν εν ζωή εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς για το ενδεχόμενο να γνωρίζουν αυτόν που εξαφανίστηκε. Η προανάκριση διενεργείται με μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη σημασία ακόμη και στην πιο ασήμαντη λεπτομέρεια, καθώς όλοι θεωρούνται ύποπτοι για την δολοφονία του άτυχου άνδρα και τους συστήνεται να μην απομακρυνθούν από την περιοχή.

Η έρευνα έχει επεκταθεί σε ξενοδοχεία, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτοκαλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, ωστόσο δεν αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια εξαφάνιση αλλοδαπού. Αν, όμως, το θύμα βρισκόταν παράνομα στη χώρα, όποιος τον είχε προσλάβει για να εργαστεί δεν θα δήλωνε ότι εξαφανίστηκε, καθώς θα αντιμετώπιζε ποινικές ευθύνες. Κι αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των αρχών.

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμίνι» η χώρα για μια εβδομάδα από τον νέο καύσωνα - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα 45αρια

Αδιανόητο έγκλημα στο Σικάγο: Παππούς και γιαγιά μαστίγωσαν μέχρι θανάτου την 5χρονη εγγονή επειδή «λερώθηκε»

Ζευγάρι στο Τέξας απήγαγε 18χρονη: Την κρατούσαν αλυσοδεμένη στο κρεβάτι και την βίαζαν για εβδομάδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης