Μέσι: Στις 16 Ιουλίου η μεγαλοπρεπής παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι

Μέσι: Στις 16 Ιουλίου η μεγαλοπρεπής παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι

Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση με τίτλο «The Unveil», ο Λιονέλ Μέσι θα παρουσιαστεί επίσημα ως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι στις 16 Ιουλίου, πιθανότατα στο πλευρό του εκ νέου συμπαίκτη του, Σέρχιο Μπουσκέτς

messi_mls_maketa
Το 2007 ήταν η μεταγραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ που κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα στο MLS. Πλέον, ο δικός του σύλλογος δίνει την αφορμή ώστε το πρωτάθλημα των ΗΠΑ να ζήσει μια ακόμα βραδιά ως το απόλυτο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού πλανήτη, χάρη στον Λιονέλ Μέσι.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εμφάνιση του Pulga επί αμερικανικού εδάφους έχει αρχίσει και μετά την τυπική εγγραφή της μεταγραφής του με το άνοιγμα του παραθύρου των μεταγραφών στις 5 Ιουλίου, είναι πλέον γνωστή και η ημερομηνία της μεγαλοπρεπούς παρουσίασής του.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός αστέρας θα παρουσιαστεί επίσημα από τον σύλλογο του «Μπεκς» στις 16 Ιουλίου (ξημερώματα της 17ης για την Ελλάδα, 02:30), σε μια τελετή στο γήπεδο της ομάδας με τίτλο «The Unveil», που προμηνύεται φαντασμαγορική από τους ανθρώπους του κλαμπ.

Όπως αναφέρει το «ESPN», ο Μέσι πιθανότατα θα έχει στο πλευρό του τον καλό του φίλο και εκ νέου συμπαίκτη του, Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει ομιλίες στον αγωνιστικό χώρο, εντυπωσιακά happenings και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν το ίδιο βράδυ.

Κλείσιμο
Το επόμενο ερωτηματικό για τον Λέο παραμένει το πότε θα κάνει ντεμπούτο, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν πως αυτό θα συμβεί στις 21 Ιουλίου και το ματς του Leagues Cup κόντρα στη μεξικανική Κρουζ Αζούλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο θα αυξηθούν οι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων - Τριπλό όφελος, δείτε τα ποσά και παραδείγματα

Πυρκαγιά στο Άγιο Όρος: Καίγεται δάσος στη Μονή Μεγίστης Λαύρας

Παιχνίδι της μοίρας: Ο 50χρονος που πνίγηκε στη Φθιώτιδα βρέθηκε στο σημείο που είχε δολοφονήσει την 17χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης