Η Ίντερ Μαϊάμι έκανε το μεγάλο μπαπ του καλοκαιριού όσο αφορά τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές κάνοντας δικό της τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντινός άνοιξε την πόρτα στον Σέρτζι Μπουσκέτς να υπογράψει στην ομάδα του MLS που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και έτσι η Ίντερ Μαϊάμι έχει στις τάξεις δύο επίλεκτα στελέχη της Μπαρτσελόνα!
Η ομάδα της Φλόριντα όμως δεν σταματάει εκεί. Έχει κάνει πρόταση στον Τζόρντι Άλμπα ενώ θέλει και τον Αντρές Ινιέστα. Ο Άλμπα αποχαιρέτησε φέτος τη Μπαρτσελόνα ενώ ο Ινιέστα άφησε μετά από χρόνια την Ιαπωνία και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη αλλά βλέπει με καλό μάτι και την προοπτική του MLS.
Έαν προχωρήσουν αυτές οι δύο μεταγραφές η Ίντερ θα έχει στις τάξεις της τέσσερις παίκτες της μεγάλης Μπαρτσελόνα των περασμένων ετών. Για την ιστορία ο Μέσι, ο Ινιέστα και ο Μπουσκέτς έπαιξαν μαζί για τελευταία φορά στις 20/5/2018 σε αγώνα της Μπαρτσελόνα.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.