Μπέκαμ για τη μεταγραφή του Μέσι: «Ξύπνησα και είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα στο κινητό μου»

Μπέκαμ για τη μεταγραφή του Μέσι: «Ξύπνησα και είχα ένα εκατομμύριο μηνύματα στο κινητό μου»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι, της ομάδας που παίξει ο Λιονέλ Μέσι στο MLS

becjam_mesi
Αιφνιδιάστηκε με την ανακοίνωση της μεταγραφής από τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, ένας από τους ιδιοκτήτες του κλαμπ του MLS, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που "τρέχει" τα τελευταία χρόνια την ομάδα του Μαϊάμι, ήταν εκείνος που μιλούσε συνεχώς προκειμένου να "ψήψει" τον Μέσι να πει το "ναι" αλλά δεν ήξερε ότι ο Αργεντινός θα το ανακοινώσει μέσω συνεντευξής του σε ισπανικά ΜΜΕ.

«Ξαφνικά, άκουσα ότι ο Μέσι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι. Φυσικά, δεν ήταν έκπληξη για μένα. Πάντα έλεγα, από την αρχή, ότι αν είχα την ευκαιρία να φέρω τους καλύτερους παίκτες στο Μαϊάμι, σε οποιοδήποτε σημείο της καριέρας τους, θα το έκανα, πάντα είχα αυτή τη δέσμευση στους οπαδούς μας. Αν ακούσω λοιπόν ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες -αν όχι ο καλύτερος παίκτης- που έχει κερδίσει τα πάντα στο γήπεδο, που είναι ακόμα σπουδαίος παίκτης και κάνει αυτό που κάνει, θέλει να παίξει για την ομάδα μου, γίνεται μια σημαντική στιγμή για μένα και τον οργανισμό του συλλόγου μας», είπε ο Μπέκαμ.

Εν συνεχεία αποκάλυψε τι έγινε το βράδυ της ανακοίνωσης: «Πριν από δύο εβδομάδες, ξύπνησα με περίπου ένα εκατομμύριο μηνύματα στο τηλέφωνό μου. Σκεφτόμουν: «Τι συνέβη; Συνήθως δεν λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα...».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μαντς Μίκελσεν προτιμάει να παίζει «χαμένους» παρά «χαριτωμένους» ρόλους

Οι γυναίκες που εντυπωσίασαν στην ορκωμοσία της νέας Βουλής

Ορκίστηκαν οι 300 της νέας Βουλής - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης