Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Στόχος της ομάδας από το λιμάνι είναι τα διαρκείας να ξεπεράσουν τις 20.000

5897972
Από αύριο και με τιμές μόλις 100 ευρώ το χρόνο, για συγκεκριμένες θύρες 3-7, μπορεί ένας φίλος του Ολυμπιακού να προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας του για τη σεζόν 2023-2024.

Με στίχους από τον πρώτο ύμνο, έγινε η παρουσίαση των διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24!

Εισιτήρια Διαρκείας 2023-2024 / 2023-2024 Season Tickets


Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από αύριο (26/5) κι οι τιμές τους θα είναι από 100 ευρώ μόλις για τις θύρες 3-7! Στόχος της ομάδας είναι να διατεθούν τουλάχιστον 20.000, ενώ τονίστηκαν και τα προνόμια που θα έχουν όσοι τα αποκτήσουν.

Ο Κώστας Καραπαπάς δήλωσε αρχικά:

«Όπως γνωρίζετε η διαδικασία αυτή είναι κάθε χρόνο η σέντρα. Έτσι το αντιμετωπίζουμε και εμείς για έναν σύλλογο που ξεπέρασε φέτος τους 300 τίτλους. Να σταθούν σε αυτό και να είναι περήφανοι (εννοεί για τον κόσμο). Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που υπάρχει συμμετοχή του κ. Μαρινάκη σε περισσότερους από τους 125 τίτλους από αυτούς. Τώρα στο ποδόσφαιρο θέλουμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας θέση. Να επιστρέψουμε στην κορυφή. Για την καμπάνια διαλέξαμε λόγια από τον πρώτο ύμνο. Οι παλιότεροι τον αγαπούν πολύ. Νομίζω και οι νεότεροι. Έχουν συνδέσει θύμησες και ανθρώπους που μας έφερναν στο γήπεδο. Είναι συναισθηματική στροφή και νότα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. Εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε πολλοί. Να μετατρέψουμε αυτά τα λόγια σε πράξη και να έχουν 'φτερά΄ τα πόδια των παικτών».
Κλείσιμο
5897951
 

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Μπαντούνας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα εισιτήρια και δη για για διαρκείας.

Αρχικά τόνισε ότι η πρώτη περίοδος αγοράς των διαρκείας ξεκινά από αύριο (26/5) κι η δεύτερη περίοδος θα ξεκινήσει στις 22/6. Από τις 22/06 και μετά οι περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης.

Για να γίνει αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται φυσικά να είναι κάποιος οικονομικά ενήμερος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι το κόστος είναι 50 ευρώ που πηγαίνει στον Ερασιτέχνη συν 50 ευρώ για τις Θύρες 3-7.

Σε ερώτηση για την αναλογία κόστους αγοράς εισιτηρίου στα μεγάλα ματς από το να έχεις διαρκείας, ο κύριος Μπαντούνας εξήγησε:

«Είναι περίπου 2,5 φορές πάνω από τα εισιτήρια διαρκείας η αναλογία του να πάρεις εισιτήριο για τα μεγάλα ματς και τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Φτάνει ακόμα και 3 φορές και πάνω. Καταλαβαίνετε τη διαφορά».

Εισιτήρια διαρκείας Ολυμπιακού

Ο κ. Μπαντούνας εξήγησε επίσης πως έχει γίνει αναβάθμιση και πως όλοι οι readers διαβάζουν πλέον σε όλες τις Θύρες τα κινητά. Μάλιστα, υπάρχει η προτροπή από τους ερυθρόλευκους να γίνεται η χρήση του wallet, της ηλεκτρονικής εφαρμογής για τα διαρκείας.

Σε ερώτηση για το Europa League που κλείδωσε ο Ολυμπιακός, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Novibet από την ΑΕΚ, ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς απάντησε:

«Που έγινε τελικά; Στον Βόλο; Είναι σημαντικό που θα παίξουμε σε μία διοργάνωση. το Europa που θα μοιάζει τόσο με το Champions League. Μας δίνει και μία άνεση κάποιων ημερών. Είναι η καλύτερη εξέλιξη. Και για αυτόν που θα αγοράσει θα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Αλλά νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα πάμε και καλά. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω».

Για το στόχο που υπάρχει: «Κάθε χρόνο είναι ένας στόχος να έχουμε 20.000. Δεν μπορούμε να δεσμεύουμε παραπάνω το γήπεδο. Είναι συγκινητικό που υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει διαρκείας σε μακρινές περιοχές».

Για το εάν μπορούν να απελευθερώνονται τα διαρκείας: «Είναι ζήτημα εφορίας και το πως θα μπορεί να ξαναβγεί ένα εισιτήριο. Με μία διαδικασία που οργανώνεται διαφορετικά. Στις συζητήσεις με τα Υπουργεία - που εμείς ξεκινήσαμε - ελπίζουμε να βρούμε λύση για αυτό. Εάν όχι φέτος τότε του χρόνου για να μπορεί κάποιος να παίρνει διαρκείας όταν δεν έρχεται ο κάτοχος".

Ο Μπαντούνας στη συνέχεια εξήγησε ότι τοι σύστημα της ομάδας είναι έτοιμο και μπορεί να το υποστηρίξει αυτό από το 2018 αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει για φορολογικούς λόγους.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε νευρική κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή 

Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι

«Κόλλησε» με τη Σακίρα ο Τομ Κρουζ - Γιατί εκείνη λέει «όχι»

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης