Τομ Κρουζ: Επιμένει να γίνει ζευγάρι με τη Σακίρα - «Δεν θέλει να πάρει το μήνυμα» γράφουν δημοσιεύματα

Τομ Κρουζ: Επιμένει να γίνει ζευγάρι με τη Σακίρα - «Δεν θέλει να πάρει το μήνυμα» γράφουν δημοσιεύματα

Παραμένει ευγενική μαζί του, για να μην τον στενοχωρήσει η Κολομβιανή σταρ

cruise_shakira_arthro
Ο Τομ Κρουζ ενδιαφέρεται για τη Σακίρα, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες. Νεότερα δημοσιεύματα θέλουν τον Χολιγουντιανό σταρ να επιμένει στο ενδεχόμενο να πλησιάσει λίγο περισσότερο την Κολομβιανή ποπ σταρ, παρά το «άκυρο» που του έδωσε.

Η ισπανική Marca, θέλει τον πρωταγωνιστή των «Top Gun» ταινιών, να έχει ενθουσιαστεί πολύ μετά τη συνάντησή τους στο Grand Prix του Μαϊάμι. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος είπε στον στενό του κύκλο ότι «ένιωθε μια σύνδεση μαζί της που θα ήθελε να εξερευνήσει». Από την άλλη, ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της Σακίρα που μίλησε στην Daily Mirror, είπε ότι η τραγουδίστρια αισθάνεται μεν κολακευμένη, αλλάεξακολουθεί να μην θέλει να βγει ραντεβού με τον Κρουζ.
shakira_cruise_arthro


«Ο Τομ Κρουζ προχώρησε ήδη σε μερικές κινήσεις προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της» γράφει η Marca. Αφού γνώρισε τη Σακίρα, ήταν πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη μελλοντική του σύντροφο και όπως τονίζεται στο άρθρο «μία γυναίκα για όλη του τη ζωή».

Η Σακίρα δεν θέλει να προσβάλει τον Τομ Κρουζ
Παρά το μεγάλο ενδιαφέρον που της έχει δείξει η Σακίρα δεν ενδιαφέρεται για εκείνον, αλλά παράλληλα δεν θέλει και να τον προσβάλει. «Θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι ήταν απλώς φιλική απέναντί του. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη Σακίρα να φέρει σε δύσκολη θέση ή να αναστατώσει τον Κρουζ, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένα ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της. «Η Σακίρα παρακαλάει τον Τομ Κρουζ να σταματήσει να τη φλερτάρει» γράφτηκε τέλος, στο ισπανικό site.

Ο λιγότερο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ - Καταπιεστικός και εγωπαθής με τις γυναίκες
Μετά από τους γάμους και τις σύντομες σχέσεις του, ο Κρουζ δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον έρωτα της ζωής του.  Πρόσφατα,  μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του Τομ Κρουζ είπαν στο Radar Online, ότι ο ηθοποιός είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό και εγωμανή».

«Ο Τομ θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή» είπε αρχικά, άτομο που γνωρίζει τον ηθοποιό καλά.

Ο 60χρονος σταρ του Χόλιγουντ κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή. ετών, από τότε που ο γάμος του με την Κέιτι Χολμς ναυάγησε μετά από 6 χρόνια, το 2012.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σχέση του με τη Χέιλι Άτγουελ έληξε με άσχημο τρόπο. Η Βρετανίδα καλλονή «τον έδιωξε το 2020, αλλά τον δέχτηκε πίσω δύο χρόνια αργότερα. Όμως δεν τον άντεξε πολύ» κατά ο δημοσίευμα.
tomkrouzkeiti3802
Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς

Και το τέλος της σχέσης του με τη Χέιλι Άτγουελ ήταν από τα άσχημα γεγονότα στη ζωή του. «Πάλεψε πραγματικά σκληρά για να κρατήσει τη Χέιλι. Αλλά οι ελεγκτικοί του τρόποι έγιναν υπερβολικοί για εκείνη - και το τερμάτισε. Οι γυναίκες τον βρίσκουν υπερβολικά έντονο και έχει μετατραπεί στον λιγότερο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ» ήρθε να προσθέσει άλλος ένας από τους ανθρώπους του στενού κύκλου του.

Ο ρόλος της Σαηεντολογίας
Ένας από τους λόγους που ο Κρουζ βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων, έχει να κάνει και με τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα "turnoff" για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» αναφέρει άλλη πηγή, κατά την οποία ο Τομ Κρουζ θέλει να παντρευτεί ξανά, παρά τους ήδη αποτυχημένους γάμους του.
tomcruise9
Φωτογραφία: Shutterstock

Ο Τομ Κρουζ συγκεντρώνει πολλά αρνητικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, τα οποία είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Το χειρότερο από όλα, είναι η τάση του να ελέγχει τις συντρόφους του σε ακραίο βαθμό.

«Γι' αυτόν η κάθε σύντροφος είναι μια προέκταση του ίδιου του εαυτού του. Είναι γνωστό ότι τις περνά "από κόσκινο". Ασχολείται μέχρι και το τι ρούχα μπορούν να φορέσουν όταν βγαίνουν μαζί του».


Η «εμμονή» της Σακίρα με τον Πικέ και τη νέα του σχέση

Από την άλλη, η Σακίρα δεν φαίνεται να έχει χρόνο για έρωτες, αφού εκείνο που την απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι τα αποκαΐδια που της άφησε ο χωρισμός με τον Πικέ, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να την έχει απατήσει με την τωρινή του σχέση, Κλάρα Κία.
Κλείσιμο
pike_sakira21121

Μέσα από τα τραγούδια της και τις συνεντεύξεις της, η Σακίρα δενσταματά να ρίχνει τα «καρφιά» της για τον πρώην της. «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» λέει έμμεσα στο τραγούδι της η Κολομβιανή σταρ στον πρώην σύντροφό της και η «μπάλα» πήρε και την Κλάρα Κία Μαρτί, τη νέα σύντροφο του Ζεράρ Πικέ, η οποία τελικά δυσκολεύτηκε πολύ στο να διαχειριστεί τον «ντόρο» του «Bzrp Music Sessions 53» που κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Κία Μαρτί δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο ξέσπασμα της Σακίρα με τους δισεκατομμύρια φαν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δείτε βίντεο: Τομ Κρουζ : Στρέφει το βλέμμα του στη Σακίρα - «Σκέφτεται να την κυνηγήσει» αναφέρουν δημοσιεύματα
Τομ Κρουζ : Στρέφει το βλέμμα του στη Σακίρα - «Σκέφτεται να την κυνηγήσει» αναφέρουν δημοσιεύματα



Ειδήσεις σήμερα:

Ο β' γύρος των εκλογών θα γίνει με τους ίδιους εκλογικούς καταλόγους - Τι ισχύει για τις ψήφους αποδήμων

Τι είπαν οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη - Το παρασκήνιο από το Προεδρικό Μέγαρο

Ποιος είναι ο Ιωάννης Σαρμάς που αναλαμβάνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης