Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέκταση συμβολαίου έως το 2028 στον Γκαρνάτσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επέκταση συμβολαίου έως το 2028 στον Γκαρνάτσο

Ο Αργεντινός έχει εντυπωσιάσει στη φετινή σεζόν

26922995
Ο 18χρονος Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε σήμερα (28/4)το νέο του συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2028.

«Ο προπονητής και το προπονητικό του επιτελείο με βοήθησαν να βελτιωθώ με κάθε τρόπο και με την υποστήριξή τους, εξελίσσομαι καθημερινά για να βοηθήσω την ομάδα να είναι επιτυχημένη», είπε ο Γκαρνάτσο, ο οποίος ήταν προετοιμασμένος για το ντεμπούτο του στην Αργεντινή τον περασμένο μήνα μετά από μια εκπληκτική σεζόν όπου έχει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχασε αυτή την ευκαιρία όταν τραυματίστηκε στον αστράγαλο.



Κλείσιμο
Η Αργεντινή αρχικά είχε αποτύχει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών, αλλά τον περασμένο μήνα αντικατέστησε την Ινδονησία ως οικοδέσποινα, ενώ πήρε επίσης τη θέση της ασιατικής ομάδας στο τουρνουά που θα διαρκέσει από τις 20 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου.

Ο Γκαρνάτσο, «μεγαλωμένος» στις τάξεις των νέων της Χετάφε και της Ατλέτικο Μαδρίτης, έφτασε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2020 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 31 εμφανίσεις για την πρώτη ομάδα, παρόλο που είναι μόλις 18 ετών, ενώ έχει ήδη κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο, το Carabao Cup, όπου ήταν βασικός για την ομάδα του.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2028. Έχει ήδη κάνει 31 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα, σε ηλικία 18 ετών», ανέφερε ο αγγλικός σύλλογος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως δεν πρόκειται να αποδεσμεύσει τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών, δήλωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς ο σύλλογος προσπαθεί να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα και ενδεχομένως να σηκώσει ένα δεύτερο τρόπαιο όταν παίξει στον τελικό (3/6) του Κυπέλλου Αγγλίας εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι.

«Δεν τον αφήνουμε ελεύθερο», είπε ο Τεν Χαγκ στους δημοσιογράφους. «Θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, σιγά σιγά και μετά πρέπει να δούμε πότε θα επιστρέψει πλήρως».


Ειδήσεις σήμερα:

«Φοροπαγίδα» για όσους «ξεχνούν» να ενημερώσουν την εφορία για λήξεις ενοικίων


Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ


Με καλό καιρό θα φύγουν οι εκδρομείς του τριημέρου της Πρωτομαγιάς, με άστατο θα επιστρέψουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης