Ολυμπιακός: Θλάση ο Σλούκας, αγώνας δρόμου για να παίξει Ζάλγκιρις και ΠΑΟ
Άτυχος στάθηκε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου
Εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα τέθηκε οΚώστας Σλούκας.
Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος με την Μπάγερν το βράδυ της Πέμπτης, αποχωρώντας με ενοχλήσεις και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από μία θλάση πρώτου βαθμού.
Κάτι που αυτόματα σημαίνει πως ο Σλούκας μπαίνει στα... πιτς και κάνει αγώνα για να προλάβει τις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται για τον Ολυμπιακό, τόσο στην EuroLeague και το ταξίδι στο Κάουνας για το ματς με τη Ζάλγκιρις (16/3 - 20:00), όσο και στην Basket League με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται σε μία εβδομάδα στην έδρα του Παναθηναϊκού για τη 19η αγωνιστική.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.