Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Παίκτης του Άρη και με τη βούλα μέχρι το τέλος της σεζόν είναι πλέον ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Xristodoulopoulos
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στη σημερινή (7/2) προπόνηση της ομάδας, είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του. Πρώτα υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Άρη μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ανακοινώθηκε επισήμως από την ΠΑΕ Άρης.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (19/12/1986), μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ιδιαίτερες συστάσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δεν χρειάζονται. Ο ΑΡΗΣ αποτελεί τον έκτο σταθμό της εν Ελλάδι καριέρας του, μετά τον Π.Α.Ο.Κ., τον Ολυμπιακό, την Α.Ε.Κ., τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο

Το 2012 έκανε το βήμα στο εξωτερικό και στην Ιταλία, όπου για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Bologna F.C. 1909, Hellas Verona και UC Sampdoria.

Το 2016 επαναπατρίστηκε για χάρη της Α.Ε.Κ., κατακτώντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη χρονιά του και έχοντας συνολικά 83 συμμετοχές με 24 γκολ και 10 ασίστ. Αριθμοί που του έδωσαν τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς το 2018.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, όπου σε δύο χρόνια κατέκτησε ένα νταμπλ και είχε 34 συμμετοχές και 10 γκολ. Στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 131 συμμετοχές με 25 γκολ και 13 ασίστ.

Κλείσιμο
Τελευταία του στάση στην Ελλάδα ήταν ο Ατρόμητος τη σεζόν 2020-’21, πριν πάει για τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Κυπριακή Ανόρθωση, έχοντας 53 συμμετοχές με 15 γκολ και 5 ασίστ.

Λάζαρε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΡΗ!», αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της.


Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του» - Ξεσπούν μητέρα και αδερφή Τσιάρτα για την υποψηφιότητα με Τζήμερο-Κρανιδιώτη

Χαμός στο Twitter με το «πρόεδρε έλα με φόρα» της Τσαπανίδου προς τον Τσίπρα

«Σταμάτα, δείξε πιο φιλικός»: Η Λόπεζ «έκραξε» τον Άφλεκ στα Grammy για τη βαρεμάρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης