Άρης: Συμφώνησε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Άρης: Συμφώνησε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Ο Άρης συμφώνησε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των άκρων της επίθεσης.

5243220
Μια συζήτηση που άρχισε στα μέσα της εβδομάδας ολοκληρώθηκε με συμφωνία στο τέλος αυτής καθώς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα φορέσει τη φανέλα του Άρη και θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση των «κίτρινων» για την τρέχουσα περίοδο. Μάλιστα αναμένεται να πετύχει και κάτι σπάνιο καθώς ήδη έχει φορέσει τη φανέλα των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και θα πράξει το ίδιο και με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο 36χρονος ακραίος επιθετικός πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Ανόρθωση στην οποία αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια και σημείωσε 15 γκολ. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι στη συζήτηση που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, έδειξε και ο ίδιος την επιθυμία συνεργασίας του με τον Άρη και από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» ήθελαν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχεία αλλά και τα άκρα της επίθεσης, αποφάσισαν να κάνουν την τελική κίνηση για τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Κι έτσι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει στο ελληνικό Πρωτάθλημα έπειτα από τον ενάμιση χρόνο στην Κύπρο κι έχοντας κάνει καριέρα και στο εξωτερικό με τη φανέλα των Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετακόμισε στον Παναθηναϊκό το 2008 έπειτα από πολυετή παρουσία στον ΠΑΟΚ και με την «πράσινη» φανέλα μέτρησε 131 συμμετοχές, 25 γκολ και 13 ασίστ. Ακολούθησαν τα χρόνια του στην Ιταλία για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ (2016) όπου σε 83 παιχνίδια είχε 23 γκολ και 10 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στον Ολυμπιακό όπου σε 34 αγώνες σημείωσε 10 γκολ για να ακολουθήσει ο Ατρόμητος (26 αγώνες).

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να πάρει μέρος στην αυριανή (6/2) προπόνηση του Άρη η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή έως ότου ληφθεί απόφαση για τον αντικαταστάτη του Άλαν Πάρντιου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χιονίζει στα βόρεια προάστια - Ποιες περιοχές «χτυπά» η Μπάρμπαρα

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική λόγω κακοκαιρίας - Επί ποδός οι αρχές για τον χιονιά

Χιονίζει στον Βόλο και στο Πήλιο - Απαγορευτικό απόπλου για Σποράδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης