Τζόκοβιτς: «Δεν έχω χάσει ημιτελικό στο Australian Open, ελπίζω να παραμείνει αυτό»

Τζόκοβιτς: «Δεν έχω χάσει ημιτελικό στο Australian Open, ελπίζω να παραμείνει αυτό»

O Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει την Παρασκευή με τον Τόμι Πολ και θέλει να βρεθεί στον 10ο τελικό της καριέρας του στη Μελβούρνη

26728815
Ασταμάτητος ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open.

Αν και έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Νόλε έχει φτάσει... χαλαρά στην τετράδα και απέναντι στον Αμερικανό Τόμι Πολ είναι φαβορί να βρεθεί στον 10ο τελικό για να διεκδικήσει το 10ο τρόπαιό του.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που είχα ποτέ, διότι είχα κάποιες απίστευτες σεζόν, χρονιές εδώ στο Australian Open, ματς που μου έχουν μείνει αξέχαστα. Είναι δύσκολο να συγκρίνω, γιατί είχα την τύχη να έχω μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση.

Όμως, τα τελευταία δύο ματς ενάντια σε πολύ καλούς παίκτες, σε φορμαρισμένους παίκτες, το να τους νικήσω κυριαρχικά στα τρία σετ είναι σίγουρα κάτι που θέλω αυτή τη στιγμή, κάτι που στέλνει μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους μου που έχουν μείνει στο ταμπλό» είπε αρχικά ο Τζόκοβιτς και συνέχισε: «Με αυτό το παιχνίδι, φυσικά και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει, αναλογικά και με τις συνθήκες. Αισθάνομαι καλά στο γήπεδο, ολοένα και καλύτερα όσο εξελίσσεται το τουρνουά.

Κλείσιμο
Έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές στην καριέρα μου, δεν έχω χάσει σε ημιτελικό στο Australian Open. Ελπίζω να παραμείνει έτσι».

Ειδήσεις σήμερα:

Τι σημαίνει για την Ελλάδα το μπλόκο του Ερντογάν στη Σουηδία για το ΝΑΤΟ

Ξεκινά η δίκη για τον βιασμό της baby sitter - Η ζωή της 18χρονης σήμερα

Πότε και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία - Κίνδυνος για πλημμύρες στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης