Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες , με την Σάκκαρη να δηλώνει ότι αποσύρθηκε για 4 ημέρες, το ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις

Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες , με την Σάκκαρη να δηλώνει ότι αποσύρθηκε για 4 ημέρες, το ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις

Το Break Point είναι μια σειρά 10 επεισοδίων με θέμα τη ζωή των τενιστών στα οποία θα δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη

skkka
Στην πλατφόρμα του Netflix θα ανέβουν σε λίγες ώρες (13/1) τα πρώτα πέντε επεισόδια από το ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή των τενιστών το οποίο και έχει τίτλο "Break Point".

Το ντοκιμαντέρ έχει 10 επεισόδια και γυρίστηκε στα πρότυπα του Drive to Survive που είχε δημιουργηθεί για τη Formula 1. Τα πρώτα πέντε επεισόδια θα ανέβουν στην πλατμόρφα του Netflix τις 13/1 και τα υπόλοιπα πέντε τον Ιούνιο.

Break Point | Official Trailer | Netflix


Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχει τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη. Στόχος του είναι να δείξει τη ζωή των τενιστών εντός και εκτός κορτ και για αυτό οι κάμερες τους ακολούθησαν για ένα μεγάλο διάστημα σε τουρνουά όπως το Australian Open, το Roland Garros, το Indian Wells, το US Open και το Madrid Open.

Κλείσιμο
sakkari_11


Εκτός από τον Τσιτσιπά και την Σάκκαρη συμμετέχουν ο Φελίξ Οζε Αλιασίμ, η Πάολα Μπαντόσα, ο Ματέο Μπερετίνι, ο Τέιλορ Φριτζ, ο Νικ Κύργιος, η Αρίνα Σαμπαλένκα, η Άιλα Τομζιάνοβιτς, η Ονς Ζαμπέρ, ο Θανάσης Κοκκινάκης, η Ίγκα Σβιόντεκ, ο Φράνσις Τιαφό, η Σλόαν Στίβενς αλλά και οι παλιοί αστέρες του αθλήματος όπως είναι η Μαρία Σαράποβα, ο Άντι Ρόντικ και Τζον ΜακΕνρο.

My Breakdown of BREAK POINT (The NEW Netflix Tennis Series)


Στα πρώτα πέντε επεισόδια θα δούμε και τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια μιλάει για το όνειρο της στην Καλιφόρνια και στο Indian Wells ενώ αναφέρει ότι «αποσύρθηκε για τέσσερις ημέρες από το άθλημα» όταν έχασε το ματς πόιντ στον ημιτελικό του Roland Garros 2021 και μαζί την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό στο Παρίσι.

Στο πρώτο επεισόδιο που έχει τον τίτλο "The Maverick" η κάμερα ακολουθεί τον Νικ Κύργιος. Το 2014 κέρδισε στο Wimbledon τον Ναδάλ που ήταν Νο1 κόσμου εκείνη την εποχή και όλοι ανακάλυψαν το νέο αστέρι του τένις.



Τα φώτα έπεσαν πάνω του και εκείνος δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Η μάχη με το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα δαιμόνια. Επέστρεψε για να φτάσει το 2022 στον τελικό του Wimbledon. Στο 2ο επεισόδιο με τίτλο "Take the Crown" υπάρχει η ιστορία με την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία ενώ ο Μπερετίνι και η Τομζιάνοβιτς που ήταν το 2022 ζευγάρι εξηγούν πως διαχειρίστηκαν την πίεση του φαβορί.

FmShA2HWYAAlV9b


Η Τομζιάνοβιτς είχε κερδίσει την Σερένα αλλά δεν πήρε τίτλο και σημείωσε: «Αν δεν κερδίζεις το τουρνουά, είσαι ηττημένος κάθε εβδομάδα».



Στο 3ο επεισόδιο με τον τίτλο "California Dreaming" θα δει κανείς την Μαρία Σάκκαρη να μιλάει για τα όνειρά της και αυτά που την έκαναν πιο δυνατή. Φυσικά αναφέρθηκε στην τετραήμερη απόσυρσή της.

Το επεισόδιο Νο4 έχει τίτλο "Great Expectations" και εκεί θα ακούσουμε την Ισπανίδα πρώην Νο2, Πάουλα Μπαντόσα, να μιλάει για τη μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και την Ονς Τζαμπέρ (Τυνησία) που είναι η πρώτη τενίστρια από την Αφρική που κέρδισε μεγάλο τίτλο να εξηγεί πως διαχειρίστηκε τη μεγάλη της επιτυχία και τι αντίκτυπο είχε στην αραβική χώρα που ζει.



Με τον τίτλο "King of Clay" θα κυκλοφορήσει το 5ο επεισόδιο το οποίο έχει αναφορά στον βασιλιά του χώματος και του Roland Garros τον Ράφα Ναδάλ αλλά και στη μάχη του Αλιασίμ να ξεχωρίσει έχοντας ως προπονητή τον θείο του Ράφα, Τόνι Ναδάλ.

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια. 




Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Στους 200 οι καλεσμένοι στη Μητρόπολη - Ποιοι θα παραστούν στην κηδεία

Συναλλαγές e-banking: Αποζημίωση στα θύματα ηλεκτρονικής απάτης θα δίνουν οι τράπεζες

Τροχαίο στη Βούλα: «Δεν πρόλαβα να σταματήσω», υποστηρίζει η οδηγός που παρέσυρε τη 15χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης