Ζινεντίν Ζιντάν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γιουβέντους - Προς παραμονή στην Εθνική Γαλλίας ο Ντεσάν

Ζινεντίν Ζιντάν: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γιουβέντους - Προς παραμονή στην Εθνική Γαλλίας ο Ντεσάν

Ο Ντιντιέ Ντεσάν δύσκολα θα διακόψει τη συνεργασία του με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γαλλίας και αυτό κάνει τον Ζιζού να στραφεί σε λύσεις συλλόγων

26334791
Ενώ πριν από το Μουντιάλ του Κατάρ τα κορυφαία ΜΜΕ στη Γαλλία έστελναν τον Ζινεντίν Ζιντάν στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας από τις αρχές του 2023 τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. 

Ο Ντιντιέ Ντεσάν που οδήγησε την ομάδα σε 2ο σερί τελικό και έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι δύσκολα θα φύγει από το τιμόνι της. Σύμφωνα με την Equipe θα ξεκινήσουν συζητήσεις για την παραμονή του έως το Euro 2024 ενώ υπάρχουν σενάρια και για το Μουντιάλ 2026.



Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γαλλίας θα μιλήσει σύντομα με τον σπουδαίο προπονητή ενώ υπέρ της παραμονής του έχει ταχθεί και ο πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν. 

Το θέμα είναι τι γίνεται με τον Ζιντάν, ο οποίος αν και προσκλήθηκε επέλεξε να μην ταξιδέψει στο Κατάρ για να δει ζωντανά τον τελικό της Κυριακής.  Η Equipe γράφει ότι ανάλογα με τις εξελίξεις στο θέμα Ντεσάν θα αποφασίσει και ο Ζιντάν. 

Κλείσιμο
Η έγκυρη εφημερίδα αναφέρει ότι η Γιουβέντους, η οποία θέλει να μπει σε μια νέα εποχή, επιθυμεί την επιστροφή του. Ο Ζιζού είχε κάνει σπουδαία καριέρα στο Τορίνο ως παίκτης και θα ήθελε να επιστρέψει ως προπονητής. 

Ξέρει καλά το κλαμπ αλλά και την Serie A. Δεν θα ήθελε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν αφού δεν θεωρεί καλά δομημένο το πρότζεκτ της ενώ και η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ είχε ψάξει την περίπτωση του και συνεχίζει να την ενδιαφέρει αλλά δεν κάνει όνειρα για Premier League. 

«Θέλω να συνεχίσω με αυτή την καριέρα γιατί εξακολουθώ να έχω την επιθυμία - είναι το πάθος μου. Είμαι 50 χρονών, γεμάτος, είμαι χαρούμενος, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα» είχε δηλώσει πρόσφατα ο Ζιζού για τις προθέσεις του. 

Ο Ζιντάν έχει μείνει μακριά από τους πάγκους από το 2021 όταν και έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 



Ειδήσεις σήμερα

«H ζωή μου όλη, πριν βρεθώ στη φυλακή» - Η Σλοβάκα απατεώνισσα μιλάει στο ΘΕΜΑ

Δύο αδερφές μαχαίρωσαν 16χρονη στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος

O Τομ Κρουζ πηδάει στο κενό με μοτοσικλέτα στο «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης