ΟΦΗ: «Βαρύ» το κλίμα, συνάντηση Λυσάνδρου-Νιόπλια

ΟΦΗ: «Βαρύ» το κλίμα, συνάντηση Λυσάνδρου-Νιόπλια

Εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν στον ΟΦΗ μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα από την Κηφισιά και την έθεσε εκτός Κυπέλλου - Σκληρή ανακοίνωση των οργανωμένων

OFI
Αρκετά «βαρύ» δείχνει το κλίμα στον ΟΦΗ, μετά τη σημερινή (20/10) ήττα (1-0) που γνώρισε η ομάδα από την Κηφισιά και έτσι έμεινε εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου. Αποτέλεσμα που συνδυάστηκε και με κακή εμφάνιση.

Για αύριο (21/10) μάλιστα προγραμματίστηκε ραντεβού του Μηνά Λυσάνδρου, διευθύνοντα συμβούλου του club, με τον τεχνικό του Νίκο Νιόπλια, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και θα αναζητηθούν λύσεις.

Επί του παρόντος δεν μπορεί κάποιος να προδικάσει τι θα συμβεί, αλλά προβάρει ως βέβαιο πως στο «Γεντί Κουλέ» θα υπάρξουν εξελίξεις, οπότε και ενδέχεται να τεθεί «θέμα» τεχνικής ηγεσίας. Αυτόματα τα πάντα φαίνεται πως... κρέμονται από μία κλωστή.

Απειλητική ανακοίνωση των οπαδών κατά πάντων
Μέσα σ' αυτό το βαρύ κλίμα ήρθε η άκρως επιθετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ να κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Στην ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές αναφέρονται ως... ταγάρια τους ποδοσφαιριστές και προειδοποιούν ότι αν δεν μπορούν να τραβήξουν τα λουριά θα το κάνουν αυτοί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Κρήτη φημίζεται σαν έναν από τους ομορφότερους προορισμούς για διακοπές, έχετε ξεχάσει όμως κάτι…
Οι οικοδεσπότες είμαστε ΕΜΕΙΣ.

Κλείσιμο
Υ.Γ. Νίκο Νιόπλια αν δεν μπορείς να κρατήσεις τα προσχήματα και να τραβήξεις τα λουριά με αυτά τα ταγάρια θα το κάνουμε εμείς με όλους σας. Ο καθένας ας πάρει τις ευθύνες που του αναλογούν και μαζί με αυτές πάρτε και τον ΠΟΥΛΟ.»





Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Έχουμε έναν γείτονα που έχει εκδώσει ρητά casus belli εναντίον μας

Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας - Νέος πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα

Βίντεο: Επεισόδια και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης