Κύπελλο ποδοσφαίρου, Κηφισιά - ΟΦΗ 1-0: Νοκ άουτ οι Κρητικοί!

Κύπελλο ποδοσφαίρου, Κηφισιά - ΟΦΗ 1-0: Νοκ άουτ οι Κρητικοί!

Μετά τον Παναιτωλικό και ο ΟΦΗ βίωσε την πικρή γεύση του αποκλεισμού από το Κύπελλο από ομάδα της Superleague 2

5709300
Μία σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Κηφισιά καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ και κέρδισε το... εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο
Η Κηφισιά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά, με τον Τετέι να πατάει στην περιοχή αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του Στέφενς.

Από την άλλη ο ΟΦΗ προσπάθησε να βρει ρυθμό δίχως επιτυχία, καθώς παρότι έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχε τελικές προσπάθειες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqt715z2os9)


Πέρα από τα μακρινά σουτ από Τοράλ και Μεγιάδο, τα οποία μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος, οι Κρητικοί δεν είχαν επικίνδυνες στιγμές προς την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, ο Πρίτσας απείλησε με ένα πλασέ έξω από την περιοχή στο 20ο λεπτό ενώ ο Τετέι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα στο 30'.

Κλείσιμο
Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές του ΟΦΗ ήταν στο 44', όταν ο Γκερέρο συνεργάστηκε ωραία με τον Θοράρινσον αλλά το σουτ του από πλάγια θέση πέρασε παράλληλα από την εστία. Έτσι, το πρώτο μέρος έληξε στο 0-0.

«Χρυσό» γκολ και καλύτερη η Κηφισιά
Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυναμικά και προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά χωρίς επιτυχία. Αντίθετα η Κηφισιά πήρε εκείνη μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν τους ποδοσφαιριστές τους να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμού.

Στο 64' τελικά, μία από τις αντεπιθέσεις της Κηφισιάς μετατράπηκε σε γκολ. Ο Τετέι έκανε εξαιρετική ενέργεια, την έδωσε στον Νοικοκυράκη και εκείνος, με γύρισμα βρήκε τον Κουϊρουκίδη, ο οποίος με ωραίο πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqsbvkdd60x)


Τρία λεπτά μετά, ο ΟΦΗ πήγε να απαντήσει στο γκολ αλλά η εκτέλεση φάουλ του Γκερέρο πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Αναγνωστόπουλου. Η Κηφισιά παρότι ήταν μπροστά στο σκορ, πίεζε για να βρει και δεύτερο τέρμα, με τον Μανώλη Καλλέργη να είναι η κύρια πηγή κινδύνου.

Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε ωραία ενέργεια, πάτησε περιοχή αλλά στο γύρισμά του, οι αμυντικοί του ΟΦΗ πρόλαβαν να απομακρύνουν πριν γίνει το 2-0, στο 76'. Ο Ίδιος παίκτης στο 85' απείλησε με σουτ και ο Στέφενς κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ στη μάχη της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Κηφισιά να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός τον ΟΦΗ.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Αντουάν, Νοικοκυράκης, Πέϊος, Παπασάββας, Πρίτσας, Τετέι, Κουϊρουκίδης.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Στέφενς, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λάρσον, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Έχουμε έναν γείτονα που έχει εκδώσει ρητά casus belli εναντίον μας

Παραιτήθηκε η Λιζ Τρας - Νέος πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα

Βίντεο: Επεισόδια και χημικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης