Αδιανόητο ματς στη Β' Γαλλίας: Τρομερά γκολ, απίστευτο αυτογκόλ, τρεις κόκκινες κάρτες, διακοπή και τελικό σκορ 3-6 - Δείτε βίντεο

Αδιανόητο ματς στη Β' Γαλλίας: Τρομερά γκολ, απίστευτο αυτογκόλ, τρεις κόκκινες κάρτες, διακοπή και τελικό σκορ 3-6 - Δείτε βίντεο

Ο αγώνας της Μετς κόντρα στη Γκινγκάμπ θα μείνει στα βιβλία της ιστορίας της Ligue 2

metz-guingamp
Μπορεί αυτό της Δευτέρας να ήταν το μοναδικό παιχνίδι στο πρόγραμμα, ωστόσο έκανε για... δέκα.

Η Μετς του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, υποδέχθηκε τη Γκινγκάμπ του Στεφάν Ντιμόντ και οι δύο ολοκλήρωσαν τον αγώνα με σκορ 3-6 σε ένα 90λεπτο (και κάτι παραπάνω) που είχε τα πάντα!

Όπως μπορείτε να δείτε και στα highlights της αναμέτρησης παρακάτω, το ματς ήταν στο 3-1 μέχρι το 16ο λεπτό, με το σκορ να ανοίγει μετά από ένα μοναδικό αυτογκόλ του Βενσάν Μανκό, που γύρισε την μπάλα με το αριστερό προς την εστία της ομάδας του και «κρέμασε» τον τερματοφύλακά του με το εξωτερικό. Έξι λεπτά αργότερα (8') ήρθε η ισοφάριση από το σημείο του πέναλτι, πριν ο Άλμπι Τζάλοου δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του με κοντινή κεφαλιά και μια εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ περίπου από τα 20 μέτρα (16', 3-1).

Στο 31' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Κικί Κουγιατέ πήρε δυο κίτρινες κάρτες, μία για το άτσαλο μαρκάρισμά του και μία για τις διαμαρτυρίες του, και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε με τον διαιτητή μιας και τα νεύρα προς το πρόσωπό του από την πλευρά των «Μεσίν» ήταν πλέον κάτι παραπάνω εμφανή. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στεφέν Κεμπέ γύρισε με όμορφο τρόπο μέσα στην περιοχή για το 3-2, λίγο πριν ο Λιβολάντ κάνει ένα από τα «θέατρα» της σεζόν για να κερδίσει το πέναλτι και την αποβολή του πολύπειρου και πολύ καλού γενικά γκολκίπερ, Αλεξάντρ Ουκιτζά, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με κλάματα, ανήμπορος να πιστέψει αυτά που έβλεπε. Ο συμπαίκτης του, Κοφί Κουαό, είχε ήδη γονατίσει σε ένδειξη... παράδοσης, μιας και η παράβαση δόθηκε για ανεπαίσθητη και κατά λάθος επαφή στον ώμο του επιθετικού των φιλοξενούμενων. Περίπου με πέντε λεπτά καθυστέρηση έγινε το 3-3 και οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Κλείσιμο
Όσο και να ήθελε ο Μπόλονι να δει την ομάδα του να παίρνει κάτι από την αναμέτρηση, αυτό κατέστη αδύνατο όταν ο 22χρονος Ντάνλεϊ Ζαν-Ζακ έκανε δολοφονικό τάκλιν με αποτέλεσμα να αποβληθεί απευθείας, σε μια πολύ λογική κόκκινη κάρτα. Ωστόσο η ένταση στην εξέδρα από τις μαζεμένες διαιτητικές αποφάσεις εναντίον των γηπεδούχων οδήγησε το ματς σε 30λεπτη διακοπή για να διασφαλιστεί πως οι οπαδοί δεν θα μπουν στο γήπεδο για να πάρουν στο κυνήγι τον 33χρονο ρέφερι Πιερ Γκεγιούστ.

Ένα τρομερό γκολ του Ντιλάν Λουιζέρ στο 69' έδωσε στην ουσία το τρίποντο στην Γκινγκάμπ, που διεύρυνε τη νίκη της με ακόμη δύο πανέμορφα τέρματα -το ένα με απευθείας φάουλ- στο 85' και το 88'.

Δείτε τα χορταστικά highlights του αγώνα:

FC METZ - EN AVANT GUINGAMP (3 - 6) - Résumé - (FCM - EAG) / 2022-2023

(Το βίντεο είναι διαθέσιμο μόνο στο YouTube λόγω δικαιωμάτων, για παρακολούθηση κάντε κλικ στον σύνδεσμο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης