Premier League, Γουλβς - Νιούκαστλ 1-1: Καθάρισε ο Σεν Μαξιμέν

Premier League, Γουλβς - Νιούκαστλ 1-1: Καθάρισε ο Σεν Μαξιμέν

Σκόραρε στο 90' ο Σεν Μαξιμέν και «καθάρισε» για τη Νιούκαστλ - Πρώτο γκολ και πρώτοι βαθμοί για τη Γουέστ Χαμ, 1-0 την Άστον Βίλα

FbQaPYWXkAAeusq
Με γκολάρα του «δαιμόνιου» Σεν Μαξιμέν στο 90', η Νιούκαστλ παρέμεινε αήττητη στην έδρα της Γουλβς (1-1) έχοντας και δοκάρι στις καθυστερήσεις για να φύγει με το διπλό.

Δεν έχει φτάσει ακόμα σε σημείο να πηγαίνει «τρένο», όμως, σε σχέση με πέρυσι η Νιούκαστλ εμφανίζεται από νωρίς ως... σκληρό καρύδι. Μετά τους βαθμούς που στέρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι στο χορταστικό 3-3 και τον βαθμό που πήρε η ίδια από τη σούπερ φορμαρισμένη Μπράιτον, η ομάδα του Έντι Χάου πρόσθεσε ακόμα έναν και μάλιστα με γκολ στο 90', χάρη στον κορυφαίο της παίκτη, Άλαν Σεν Μαξιμέν.



Ο «δαιμόνιος» Γάλλος εξτρέμ ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικός και εκεί που η μπάλα «έκαιγε», κατάφερε να ισοφαρίσει με τρομερά δύσκολο, ευθύβολο βολέ με το καλάμι!

Οι Λύκοι μέχρι εκείνο το σημείο φαινόταν να κρατούν έστω και δύσκολα το τρίποντο στα χέρια τους, έχοντας προηγηθεί με επίσης όμορφη εκτέλεση του σπεσιαλίστα, Ρούμπεν Νέβες από το 38', ενώ είδε το VAR στο 81' να ακυρώνει ορθώς γκολ του Χιμένες για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Το φινάλε, όμως, βρήκε την ομάδα του Μπρούνο Λαζ... τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού η Νιούκαστλ άγγιξε το 1-2 στο 90+8' όταν ο Άντερσον έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Χωρίς νίκη, λοιπόν, ακόμα η Γουλβς, στους έξι βαθμούς η Νιούκαστλ.

Πρώτη «σφυριά» και ανάσα για τη Γουέστ Χαμ

Κλείσιμο
Το ξεκίνημα στη νέα σεζόν ήταν «εφιαλτικό», με τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια. Έστω κι αν η εικόνα της άξιζε πολλά περισσότερα. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Γουέστ Χαμ φρόντισε να πάρει αυτό που θέλει με όπλο την αποτελεσματικότητα.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ 

Με φόρα από την πρόκριση στους ομίλους του Conference League, οι Χάμερς σκόραραν για πρώτη φορά στη φετινή Premier League, κράτησαν καθαρό το παθητικό τους κι έφυγαν με τους πρώτους τους βαθμούς από την έδρα της Άστον Βίλα (0-1). Σε ένα ματς χωρίς πολλές καλές στιγμές, το γκολ του Φορνάλς με τη βοήθεια της κόντρας από το 74΄ αποδείχθηκε καθοριστικό για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, η οποία και έπιασε στους τρεις βαθμούς το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ. Αμφότερες, πάντως, σε προβληματική εκκίνηση.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένει η Τουρκία στο σκηνικό έντασης: Ελληνικοί S-300 «λόκαραν» τουρκικά F-16 πάνω από το Αιγαίο

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλογητά

Πλήρωσαν €30.000 για να ακούσουν τον dj Black Coffee στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης