Μάγκνουσον: «Ανυπομονώ να παίξω στη γεμάτη Λεωφόρο»

Μάγκνουσον: «Ανυπομονώ να παίξω στη γεμάτη Λεωφόρο»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έκανε ντεμπούτο στη Λεωφόρο, μίλησε για την συνεργασία του με τον Σένκεφελντ, τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας

magnuson
Την πρώτη του εμφάνιση στη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και μάλιστα στο γήπεδο της Λεωφόρου πραγματοποίησε στο φιλικό με τον Βόλο, ο Χόρντουρ Μάγκσνουσον. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στην έδρα του «τριφυλλιού», την συνεργασία του με τον Σένκεφελντ και το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το φιλικό με τον Βόλο;
«Ήταν το πρώτο φιλικό που παίξαμε στην έδρα μας και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ όμορφα. Σίγουρα το ματς έληξε 0-0, αλλά στόχος είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της σεζόν. Προπονούμαστε σκληρά και συνεχίζουμε την καλή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή. Στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο φυσικά. Ανυπομονώ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Ήταν το πρώτο σου παιχνίδι μαζί με τον Σένκεφελντ. Πως ήταν αυτή η πρώτη συνεργασία σας;
«Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τον Μπαρτ. Είμαστε πολύ κοντά και εκτός γηπέδου και έχουμε δημιουργήσει μια καλή φιλική σχέση. Γνωρίζουμε και οι δύο καλά αγγλικά, γεγονός που κάνει την επικοινωνία ακόμα καλύτερη. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο ένας μαθαίνει πράγματα από τον άλλον. Η σύνδεση μας στο γήπεδο γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πως ένιωσες που έπαιξες για πρώτη φορά σε αυτό το ιστορικό γήπεδο;
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το ότι ξεκίνησα βασικός στην έδρα μας. Η υποστήριξη των οπαδών μας είναι μοναδική και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ σε γεμάτο γήπεδο. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο μας υποστηρίζουν. Ανυπομονώ να δω το γήπεδο μας γεμάτο, τους οπαδούς μας να φωνάζουν και να κάνουν οτιδήποτε… τρελό για να μας υποστηρίξουν. Ανυπομονώ να ζήσω την καυτή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου .Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν απόψε (σ.σ. χθες)».

Το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει ενόψει του πρώτου επίσημου ματς;
«Η αλήθεια είναι ότι προπονούμαστε σκληρά καθημερινά. Σίγουρα ένα φιλικό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από έναν επίσημο αγώνα. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι για την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα οφείλουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε άλλες 10 μέρες, απομένουν πολλές προπονήσεις, πράγματα που μας δίνουν τη δυνατότητα να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και θεωρώ πως όταν θα αποκτήσουμε την απαραίτητη χημεία, θα είναι όλα τέλεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τιμολόγια ρεύματος για τον Αύγουστο - Στα 15-17 λεπτά η τιμή της μεγαβατώρας μετά τις επιδοτήσεις


Μαίνεται η φωτιά στη Δαδιά - Ο άνεμος δυσκολεύει τις επιχειρήσεις

Καιρός - Φωτιές στην Ελλάδα: Επικίνδυνο «κοκτέιλ» με ανυπόφορη ζέστη, ανέμους και υψηλό κίνδυνο πυρκαγιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης