Αλίσα Νιούμαν: Έκλεψε την παράσταση στα ESPY Awards

Αλίσα Νιούμαν: Έκλεψε την παράσταση στα ESPY Awards

Η Αλίσα Νιούμαν μετά από την αποτυχημένη παρουσία της στο  επί κοντω στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον ταξίδεψε στο Λος Άντζελες για να «βγάλει μάτια» με την εμφάνιση της στα ESPY Awards

στεφ
Η Αλίσα Νιούμαν δεν είναι μια συνηθισμένη αθλήτρια.

Είναι ένα κορίτσι που ψάχνει την αθλητική της ταυτότητα από μικρή. Ξεκίνησε από τη γυμναστική, πέρασε στο χόκεϊ επί πάγου και στις καταδύσεις και κατέληξε στο στίβο και στο επί κοντώ.

Στα 28 της χρόνια έχει πλέον δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον.

αλυσια_1
αλισια_1


Η αντίπαλος της Κατερίνας Στεφανίδη με άλμα στα 4.35 μ. δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό αλλά δήλωσε ευχαριστημένη για τη συμμετοχή.


Κλείσιμο

Μπορεί για την αθλήτρια από τον Καναδά να φτάνει η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις αλλά ως μοντέλο θέλει πάντα να σκίζει... Λίγες ημέρες μετά από το Όρεγκον ταξίδεψε στο Λος Άντζελες.

Ο σκοπός του ταξιδιού της ήταν τα ESPY Awards (Excellence in Sports Performance Yearly) που δίνονται στις ΗΠΑ σε προσωπικότητες του αθλητισμού που διακρίθηκαν ο καθένας στον τομέα του. Είναι κάτι σαν τα βραβεία Grammy για τα σπορ.

alysa_news_2


Το όνομα της δεν ήταν στη λίστα με τους νικητές όπως εκείνα του Εμπαπέ, του Ναδάλ, του Κάρι αλλά έκλεψε την παράσταση με το φόρεμα της, το οποίο τα έδειχνε όλα...

Η Αλίσα Νιούμαν θέλησε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων και τα φλας των φωτογράφων και τα κατάφερε. Η Καναδή εκτός από αθλήτρια είναι και μοντέλο ενώ έχει και τη δική της σελίδα στο OnlyFans.








Ειδήσεις σήμερα:

Στις παραλίες οι Αθηναίοι για «ανάσες δροσιάς» από τον καύσωνα - Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά στα Βατερά Λέσβου - Στις αυλές σπιτιών έφτασαν οι φλόγες - Δείτε βίντεο

Ημέρα μνήμης για τους 102 νεκρούς στο Μάτι - Μνημόσυνο για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης