Παρί Σεν Ζερμέν: Στο προπονητικό της ο Γκαλτιέ, ανακοινώνεται μέχρι τη Δευτέρα
Το αουτσάιντερ για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θα είναι ο νέος της προπονητής
Ούτε o Ζινεντίν Ζιντάν, ούτε κανείς άλλος.
Επόμενος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι με κάθε επισημότητα μέσα στις επόμενες ώρες ο κορυφαίος Γάλλος προπονητής της τελευταίας διετίας, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος μετά το πρωτάθλημα με τη Λιλ και την αναγέννηση της Νις ετοιμάζεται να μετακομίσει στην πρωτεύουσα.
Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη κάποια ανακοίνωση από πλευράς Παριζιάνων, ωστόσο ο Γκαλτιέ εντοπίστηκε στο προπονητικό των πρωταθλητών Γαλλίας για να προετοιμαστεί για την επιστροφή της νέας του ομάδας στις προπονήσεις, την ερχόμενη Δευτέρα (04/07).
Υπενθυμίζεται πως πρώτος στόχος της ΠΣΖ ήταν ο «Ζιζού», ωστόσο οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έπεσαν στο κενό.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη