Ασπρίγια: Ο Κολομβιανός επιθετικός πουλάει πλέον ζαχαροκάλαμο και προφυλακτικά

Ασπρίγια: Ο Κολομβιανός επιθετικός πουλάει πλέον ζαχαροκάλαμο και προφυλακτικά

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Νιούκαστλ και της Πάρμα, Φαουστίνο Ασπρίγια, μίλησε για τη ζωή του στην Κολομβία αλλά και για τον παίκτη στον οποίο βλέπει τον εαυτό του

asprigia
Στα νιάτα του ήταν ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αλλά ήταν γνωστός και για την τρέλα του.

Ο πρώην διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, Φαουστίνο Ασπρίγια,  που έπαιξε στην Πάρμα αλλά και στη Νιουκάστλ είναι πλέον 52 ετών και ζει μόνιμα στην πατρίδα του. Πριν από λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport και μίλησε για τη ζωή του, τις τρέλες του αλλά και για τον παίκτη που του μοιάζει.

«Είμαι ο Ασπρίγια και μου αρέσει πολύ το σεξ, δεν έχω κανόνες αλλά ζω μια αγνή ζωή», δηλώνει αρχικά και συνεχίζει μιλώντας για τις σημερινές του δραστηριότητες: «Είμαι καλά. Έχω μια φάρμα και πουλάω ζαχαροκάλαμο στην κυβέρνηση της Κολομβίας.

Ενώ μέσω μια διαφημιστικής εταιρείας δίνω προφυλακτικά στον κόσμο. Ξέρεις το σεξ είναι σημαντικό για μένα».

Κλείσιμο
Αποκάλυψε ότι πρόσφατα στον καιρό της καραντίνας χάρισε 100.000 προφυλακτικά στους νέους: «Πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά».

1751954


Ο Ασπρίγια που κέρδισε 2 UEFA Cup με την Πάρμα αποκάλυψε ότι ο τότε προπονητής του Νέβιο Σκάλα του είχε ζητήσει να τρέξει στην ακρόπολη της πόλης και εκείνος αρνήθηκε. «Δεν είμαι ο Forrest Gump», θα του πει τότε.

1535847


Ο Κολομβιανός για να μεταγραφεί από την Νασιονάλ στην Πάρμα το 1992 είχε πάρει την άδεια του Πάμπλο Εσκομπάρ. Στην ίδια συνέντευξη μιλάει και για τον παίκτη που του μοιάζει: «Βλέπω ποδόσφαιρο.

asrpiria



Όλοι είναι στρατιώτες και εκτελούν τις εντολές του προπονητή. Αυτός που μου αρέσει είναι ο Βινίσιους της Ρεάλ. Βλέπω τον εαυτό μου σε αυτόν».


Ειδήσεις σήμερα:

Το κείμενο συμπερασμάτων για την Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής καλύπτει τις ελληνικές θέσεις, λέει η Αθήνα

Δύο καταγγελίες για βιασμό αντιμετωπίζει η Ελληνίδα υφυπουργός του Μακρόν Χρυσούλα Ζαχαροπούλου

Δείτε τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης