Πάολο Μαλντίνι: Τραγούδησε το Satisfaction στο Σαν Σίρο
O παλιός αρχηγός της Μίλαν και νυν τεχνικός διευθυντής της, Πάολο Μαλντίνι, επισκέφτηκε το Σαν Σίρο για να ακούσει live τους Rolling Stones
Παλιά όταν έμπαινε ως αρχηγός στο Σαν Σίρο όλο το στάδιο ήταν στον ... αέρα από τις εκδηλώσεις των φαν της Μίλαν.
Ο Πάολο Μαλντίνι, ο μεγάλος αρχηγός της Μίλαν, δεν παίζει πια ποδόσφαιρο αλλά είναι εδώ και χρόνια τεχνικός διευθυντής της ομάδας και μάλιστα την οδήγησε μετά από 11 χρόνια ξανά στην κορυφή το 2022.
O Μαλντίνι βρέθηκε πάλι χθες στο Σαν Σίρο αλλά δεν ήταν εκείνος ο σταρ αλλά ο Μικ Τζάγκερ. Οι Rolling Stones γέμισαν το θρυλικό γήπεδο του Μιλάνο και ο Πάολο μαζί με την σύζυγο του έσπευσε να τους δει.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.