Formula 1: O Ρότζερ Φέντερερ στο GP της Ισπανίας

Formula 1: O Ρότζερ Φέντερερ στο GP της Ισπανίας

Ο Φέντερερ, πρεσβευτής της Mercedes-Benz, παρακολούθησε τις κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 από το γκαράζ της γερμανικής ομάδας στη Βαρκελώνη 

φεββε
Ο θρύλος του παγκόσμιου τένις Ρότζερ Φέντερερ παρακολούθησε από το γκαράζ της Mercedes-AMG F1 τις προσπάθειες του Λούις Χάμιλτον και του Τζορτζ Ράσελ στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας.

Ο 40χρονος Ελβετός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στο τουρνουά του Ρολάν Γκαρός και βρέθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Φέντερερ που είναι πρεσβευτής της Mercedes-Benz, φιλοξενήθηκε στο box της γερμανικής ομάδας και είδε όλη τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών δίπλα στον Τότο Βολφ. Νωρίτερα φωτογραφήθηκε με τους δύο οδηγούς, τον Χάμιλτον και τον Ράσελ.



Μετά από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού, ο Φέντερερ έχει υποχωρήσει στο Νο 46 της παγκόσμιας κατάταξης. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο Laver Cup, το Σεπτέμβριο στο Λονδίνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης