Τότι: Κλέφτες στη Φλωρεντία μπήκαν σε σπίτι και άρπαξαν μια φανέλα του
Στην επαρχία της Φλωρεντίας κλέφτες μπήκαν σε σπίτι και το πολυτιμότερο αντικείμενο που άρπαξαν ήταν μια υπογεγραμμένη φανέλα του Φραντσέσκο Τότι
Ο Φραντσέσκο Τότιέχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από το ποδόσφαιρο αλλά είναι πάντα στην επικαιρότητα στην Ιταλία.
Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα δεν απασχολεί μόνο τους κατοίκους της πρωτεύουσας. Πριν από λίγες ημέρες όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ σ' ένα χωριό κοντά στην Φλωρεντία άγνωστοι μπούκαραν σε σπίτι για να κλέψουν.
Το πολυτιμότερο πράγμα που πήραν από το σπίτι ήταν μια φανέλα του Τότι με την υπογραφή του. Η γυναίκα ένοικος είπε στην αστυνομία ότι έσπασαν το τζάμι για να μπουν στο σπίτι και όταν έξαξε είδε πως έλειπαν ελάχιστα πράγματα αλλά το σπουδαιότερο ήταν η φανέλα με το Νο10!
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.