Στο MetLife Stadium της Νέας Υόρκης για τον τελικό του Μουντιάλ βρέθηκαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τη σύζυγό του, Μελάνια, και τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.
Παρακολουθούν τον αγώνα πίσω από ένα αλεξίσφαιρο γυαλί προφανώς για λόγους προστασίας.
Κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου των Ηνωμένων Πολιτειών όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο. Οι ΗΠΑ είναι μία από τις τρεις χώρες διοργάνωσαν το φετινό Μουντιάλ μαζί με το Μεξικό και τον Καναδά.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.